Kolmas pilari - esirukouskirja -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

42,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 87

Lisätiedot

Jumalanpalveluksen yhteiseen rakentamiseen esirukous tarjoaa mitä luontevimman tilan. Jumalanpalveluksessa esirukous on "kolmas pilari" Jumalan sanan ja saarnan sekä sakramentin rinnalla (Juhani Forsberg). Rukouksia voi valmistaa monella tavalla. Kolmas pilari on virikeaineisto, jonka tavoitteena on innostaa ja antaa ideoita esirukouksen valmisteluun ja toteutukseen yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Kirja avaa rukouksen teologiaa, tarjoaa esimerkkejä rukouksen valmistamisen erilaisista tavoista ja kertoo niiden toteutusmahdollisuuksista messussa. Kirjaan on koottu neljästätoista kirkkovuoden pyhästä laaditut kokonaisuudet, joista kukin sisältää näkökulman kirkkovuoden aikaan, kaikenikäisten huomioimiseen messussa sekä luomakuntaan.

Lisätiedot

Kuvaus Jumalanpalveluksen yhteiseen rakentamiseen esirukous tarjoaa mitä luontevimman tilan. Jumalanpalveluksessa esirukous on "kolmas pilari" Jumalan sanan ja saarnan sekä sakramentin rinnalla (Juhani Forsberg). Rukouksia voi valmistaa monella tavalla. Kolmas pilari on virikeaineisto, jonka tavoitteena on innostaa ja antaa ideoita esirukouksen valmisteluun ja toteutukseen yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Kirja avaa rukouksen teologiaa, tarjoaa esimerkkejä rukouksen valmistamisen erilaisista tavoista ja kertoo niiden toteutusmahdollisuuksista messussa. Kirjaan on koottu neljästätoista kirkkovuoden pyhästä laaditut kokonaisuudet, joista kukin sisältää näkökulman kirkkovuoden aikaan, kaikenikäisten huomioimiseen messussa sekä luomakuntaan.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Kirkkohallitus
Toimittaja Härkönen, Marjaana - Kanerva, Marjaana - Tuovinen, Ulla
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 2341-9393
Sivumäärä 87
ISBN 9789517894418
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8340018
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat esirukous, jumalanpalvelus, kirkkovuosi, kirkolliset juhlat, messu, pyhäpäivät, rukous, seurakuntalaiset, teologia, tietokirjallisuus, valmistelu, Yleinen uskontotiede
Alanimike 8340018

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kolmas pilari - esirukouskirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot