Kokemuksen tutkimus 4 -

annan kokemukselle mahdollisuuden

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

53,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 285

Lisätiedot

Kokemuksen tutkimus -kirjasarja on edennyt neljänteen osaansa. Tämän osan teemana on "annan kokemukselle mahdollisuuden". Kokemus liittyy välittömästi mielenfilosofiaan, psykologiatieteeseen ja kognitiotieteeseen. Kokemuksen tutkimus ulottuu teoreettisesta tutkimuksesta käytännön käytettävyystutkimukseen ja asiakaskokemustutkimukseen, filosofisesta tutkimuksesta hoitotieteeseen, psykologiatieteeseen, kasvatustieteeseen, sosiologiaan ja useisiin muihin perus- ja soveltaviin tieteenaloihin. Kokemus on myös välitön osa jokaisen ihmisen arkielämää. Kokemuksen tutkija esittää tutkimusprosessin aikana itselleen monia kysymyksiä. Mitkä ovat kokemuksen rajat ja mahdollisuudet? Onko kokemus aina totta? Entä kuinka kokemus voidaan ottaa käsitteellisesti ja tutkimuksellisesti haltuun? Ja käykö joskus niin, että se ei olekaan mielekkäällä tavalla mahdollista? Kirja on jaettu kolmeen osaan. Ensimmäinen osa käsittelee kokemuksen filosofisia ja aatehistoriallisia kysymyksiä. Toisessa osassa pohditaan kokemuksen tutkimuksen menetelmiä. Kolmas osa tarkastelee kokemuksen tutkimuksen käytäntöä.

Lisätiedot

Kuvaus Kokemuksen tutkimus -kirjasarja on edennyt neljänteen osaansa. Tämän osan teemana on "annan kokemukselle mahdollisuuden". Kokemus liittyy välittömästi mielenfilosofiaan, psykologiatieteeseen ja kognitiotieteeseen. Kokemuksen tutkimus ulottuu teoreettisesta tutkimuksesta käytännön käytettävyystutkimukseen ja asiakaskokemustutkimukseen, filosofisesta tutkimuksesta hoitotieteeseen, psykologiatieteeseen, kasvatustieteeseen, sosiologiaan ja useisiin muihin perus- ja soveltaviin tieteenaloihin. Kokemus on myös välitön osa jokaisen ihmisen arkielämää. Kokemuksen tutkija esittää tutkimusprosessin aikana itselleen monia kysymyksiä. Mitkä ovat kokemuksen rajat ja mahdollisuudet? Onko kokemus aina totta? Entä kuinka kokemus voidaan ottaa käsitteellisesti ja tutkimuksellisesti haltuun? Ja käykö joskus niin, että se ei olekaan mielekkäällä tavalla mahdollista? Kirja on jaettu kolmeen osaan. Ensimmäinen osa käsittelee kokemuksen filosofisia ja aatehistoriallisia kysymyksiä. Toisessa osassa pohditaan kokemuksen tutkimuksen menetelmiä. Kolmas osa tarkastelee kokemuksen tutkimuksen käytäntöä.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapland University Press
Toimittaja Koivisto, Kaisa - Kukkola, Jani - Latomaa, Timo - Sandelin, Pirkko
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 285
ISBN 9789523109971
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8349750
Asiasanat fenomenologia, kokemuksellisuus, kokemukset, metodologia, tieteenfilosofia, tietokirjallisuus, tutkimus, tutkimusmenetelmät, Psykol.teoria, filosofia ja tu
Alanimike 8349750

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kokemuksen tutkimus 4

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot