Kohtuuden kirja - Juha T. Hakala

Näkökulmia ääriyhteiskuntaan

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

44,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Hakala, Juha T.
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 219

Lisätiedot

Mistä johtuu, että joukossamme on aina vain enemmän ihmisiä, jotka pyrkivät kaikin mahdollisin (ja mahdottomin) keinoin äärimmäiseen tulokseen? Uudessa kirjassaan Juha T. Hakala pureutuu äärimmäisyyteen ilmiönä niin yksilöiden kuin yhteiskunnan ja instituutioidenkin tasolla. Hän kertoo, miksi kohtuus kannattaa ja miksi kohtuuttomuus on pahasta. Huolen taustalla on usko siihen, ettei pinnistelevä ihminen voi hyvin. Kirjassa esitetyt todellisen elämän uskomattomat esimerkit ovat kurkistusluukkuja ilmiöön, jonka äärelle lukijat halutaan istuttaa - pohtimaan oman elämänsä rakennusaineksia.

Lisätiedot

Kuvaus Mistä johtuu, että joukossamme on aina vain enemmän ihmisiä, jotka pyrkivät kaikin mahdollisin (ja mahdottomin) keinoin äärimmäiseen tulokseen? Uudessa kirjassaan Juha T. Hakala pureutuu äärimmäisyyteen ilmiönä niin yksilöiden kuin yhteiskunnan ja instituutioidenkin tasolla. Hän kertoo, miksi kohtuus kannattaa ja miksi kohtuuttomuus on pahasta. Huolen taustalla on usko siihen, ettei pinnistelevä ihminen voi hyvin. Kirjassa esitetyt todellisen elämän uskomattomat esimerkit ovat kurkistusluukkuja ilmiöön, jonka äärelle lukijat halutaan istuttaa - pohtimaan oman elämänsä rakennusaineksia.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Alma Talent
Tekijä Hakala, Juha T.
Sidosasu kovakantinen
Formaatin lisätiedot Suojapaperi
Sivumäärä 219
ISBN 9789521427497
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8343909
Asiasanat asenteet, elämyksellisyys, ihannointi, kohtuus, kokemuksellisuus, kuuluisuus, mediakulttuuri, sosiokulttuuriset tekijät, tietokirjallisuus, vaikutteet, yhteiskunta, ääri-ilmiöt, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 8343909

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kohtuuden kirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot