Kohtalon yhteyksiä - Rudolf Steiner

osa 4 : nykyajan hengenelämä ja sen yhteys antroposofiseen liikkeeseen : kymmenen esitelmää ja puhe Dornachissa 5.-28. syyskuuta 1924

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Steiner, Rudolf
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2006
  • Sivut: 190

Lisätiedot

Kuusiosaisen Kohtalon yhteyksiä -sarjan yli 80 esitelmää luovat ainutlaatuisen näkymän jälleensyntymisen ja kohtalon todellisuuteen. Sarjan kolmannessa osassa Rudolf Steiner tuo esiin välttämättömyyden alkaa nähdä ihmiselämä toisiinsa liittyvien elämien ketjuna jälleensyntymisen ja kohtalon näkökulmasta. Ihmiskunnan historiaa oppii ymmärtämään syventävästi, kun tietää että ihmiset valmistelevat tärkeitä tapahtumia kuoleman ja uuden syntymän välisenä aikana henkisessä maailmassa. Steiner antaa konkreettisia esimerkkejä historiallisten persoonallisuuksien eri inkarnaatioista havainnollistaakseen näitä asioita. Eräänä aiheena on kristillisyyden kehitys 300-luvulta nykyaikaan. Varhaisempina aikoina Kristuksessa nähtiin kosminen aurinko-olento, joka inkarnoitui ihmiseksi. Myöhemmin tämä näkemys hämärtyi. Niin sanotussa Chartresin koulussa keskiajalla se vielä eli vahvana. Nykyään se voidaan löytää uudestaan.

Lisätiedot

Kuvaus Kuusiosaisen Kohtalon yhteyksiä -sarjan yli 80 esitelmää luovat ainutlaatuisen näkymän jälleensyntymisen ja kohtalon todellisuuteen. Sarjan kolmannessa osassa Rudolf Steiner tuo esiin välttämättömyyden alkaa nähdä ihmiselämä toisiinsa liittyvien elämien ketjuna jälleensyntymisen ja kohtalon näkökulmasta. Ihmiskunnan historiaa oppii ymmärtämään syventävästi, kun tietää että ihmiset valmistelevat tärkeitä tapahtumia kuoleman ja uuden syntymän välisenä aikana henkisessä maailmassa. Steiner antaa konkreettisia esimerkkejä historiallisten persoonallisuuksien eri inkarnaatioista havainnollistaakseen näitä asioita. Eräänä aiheena on kristillisyyden kehitys 300-luvulta nykyaikaan. Varhaisempina aikoina Kristuksessa nähtiin kosminen aurinko-olento, joka inkarnoitui ihmiseksi. Myöhemmin tämä näkemys hämärtyi. Niin sanotussa Chartresin koulussa keskiajalla se vielä eli vahvana. Nykyään se voidaan löytää uudestaan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen antroposofinen liitto
Tekijä Steiner, Rudolf
Kääntäjä Tausta, Sirkka
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 190
ISBN 9525507009
Ilmestymisvuosi 2006
Alkuteos Esoterische Betrachtungen karmischer Zusammenhänge : vierter band
Painos 1
Tilausnumero 10649457
Asiasanat antroposofia, karma, kausaliteetti, tietokirjallisuus, Filosofia
Alanimike 10649457

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kohtalon yhteyksiä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot