Kirkosta kiinni! - Henna Hauta-Aho

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Hauta-Aho, Henna - Tornivaara, Sanna-Maaria
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 174

Lisätiedot

Kirkko ja monet muut yhteisöt ovat saman todellisuuden edessä: jäsenmäärä on laskussa. Monet suomalaiset eivät tunne omakseen kirkkoa, sen toimintaa ja sen tapaa viestiä. Toiset taas kokevat, ettei kirkon sanomalla ole merkitystä. Kirkosta eronneiden kasvava joukko kertoo korutonta kieltään tästä todellisuudesta. Tässä kirjassa etsitään vastausta siihen, millainen tämän päivän kirkon pitäisi olla, jotta se voisi vastata ajankohtaisiin haasteisiin. Kirja auttaa seurakuntien vastuunkantajia ymmärtämään nykyihmisen uskonnollisuutta ja samalla se kannustaa seurakuntia kehittämään toimintaansa.

Lisätiedot

Kuvaus Kirkko ja monet muut yhteisöt ovat saman todellisuuden edessä: jäsenmäärä on laskussa. Monet suomalaiset eivät tunne omakseen kirkkoa, sen toimintaa ja sen tapaa viestiä. Toiset taas kokevat, ettei kirkon sanomalla ole merkitystä. Kirkosta eronneiden kasvava joukko kertoo korutonta kieltään tästä todellisuudesta. Tässä kirjassa etsitään vastausta siihen, millainen tämän päivän kirkon pitäisi olla, jotta se voisi vastata ajankohtaisiin haasteisiin. Kirja auttaa seurakuntien vastuunkantajia ymmärtämään nykyihmisen uskonnollisuutta ja samalla se kannustaa seurakuntia kehittämään toimintaansa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Hauta-Aho, Henna - Tornivaara, Sanna-Maaria
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 174
ISBN 9789516079649
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 2. p
Tilausnumero 8338322
Asiasanat evankelis-luterilainen kirkko, jäsenyys, kirkko, kirkosta eroaminen, nuoret, nuoret aikuiset, osallisuus, seurakunnat, seurakuntatyö, tietokirjallisuus, uskonnollisuus, viestintä, Käytänöllinen teologia
Alanimike 8338322

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kirkosta kiinni!

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot