Kirkko muutosten keskellä - Kimmo Kääriäinen

Suomen evankelis-luterilainen kirkko vuosina 2000-2004

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Kääriäinen, Kimmo - Hytönen, Maarit - Niemelä, Kati - Salonen, Kari
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2004
  • Sivut: 360

Lisätiedot

Kirkon nelivuotiskertomus kuvaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kehitystä vuosina 2000- 2003. Kirkon toimintaympäristössä ja kirkossa tapahtui lukuisia muutoksia. Muuttoliike oli vilkkaampaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi uskonnonvapauslaki tuli voimaan. Kirkossa tehtiin lukuisia uudistuksia, kuten jumalanpalvelusuudistus ja kirkollisten toimitusten kirjojen uudistaminen. Kirkon nelivuotiskertomuksen tarkoituksena on tarjota kirkon tilanteen ja kehityssuuntien kuvaus ja analyysi, jonka pohjalta on mahdollista tehdä päätöksiä kirkon tulevaisuudensuunnitelmiksi. Tämän lisäksi kertomus palvelee käsikirjana seurakuntia, kirkon työntekijöitä ja tiedotusvälineitä. Sitä käytetään myös oppi- ja tenttikirjana sekä tutkimusten lähde- ja vertailuaineistona.

Lisätiedot

Kuvaus Kirkon nelivuotiskertomus kuvaa Suomen evankelis-luterilaisen kirkon kehitystä vuosina 2000- 2003. Kirkon toimintaympäristössä ja kirkossa tapahtui lukuisia muutoksia. Muuttoliike oli vilkkaampaa kuin koskaan aikaisemmin. Uusi uskonnonvapauslaki tuli voimaan. Kirkossa tehtiin lukuisia uudistuksia, kuten jumalanpalvelusuudistus ja kirkollisten toimitusten kirjojen uudistaminen. Kirkon nelivuotiskertomuksen tarkoituksena on tarjota kirkon tilanteen ja kehityssuuntien kuvaus ja analyysi, jonka pohjalta on mahdollista tehdä päätöksiä kirkon tulevaisuudensuunnitelmiksi. Tämän lisäksi kertomus palvelee käsikirjana seurakuntia, kirkon työntekijöitä ja tiedotusvälineitä. Sitä käytetään myös oppi- ja tenttikirjana sekä tutkimusten lähde- ja vertailuaineistona.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kirkon tutkimuskeskus
Tekijä Kääriäinen, Kimmo - Hytönen, Maarit - Niemelä, Kati - Salonen, Kari
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 1459-2681
Sivumäärä 360
ISBN 9516932568
Ilmestymisvuosi 2004
Painos 1
Tilausnumero 8294631
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat 2000-2003, evankelis-luterilainen kirkko, Suomen evankelis-luterilainen kirkko, Suomi, tietokirjallisuus, Suomen evankelis-luterilainen
Alanimike 8294631

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kirkko muutosten keskellä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot