Kiinteistökuningatar Kaisa Liski - Merja Asikainen

Sisäisen voiman avulla menestykseen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Asikainen, Merja
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 217

Lisätiedot

Miten on mahdollista muutamassa vuodessa nousta suomalaisen liike-elämän vahvaksi toimijaksi ja tehdä koko elämästään itsensä näköinen. Kaisa Liski tietää tavat, joilla elämä otetaan haltuun ja siitä muovataan mieleistä. Kymmenen vuotta sitten Kaisa oli kaksi kertaa eronnut, kahden lapsen yksinhuoltaja, joka teki kolmea työtä kellon ympäri. Silti taloudellinen ahdinko vain paheni. Elämään oli saatava muutos. Viitisen vuotta myöhemmin Kaisasta on kuoriutunut koko kansan tuntema Kiinteistökuningatar, jonka elämä on kokenut täydellisen myllerryksen kohti positiivista muutosta. On pitänyt tehdä paljon oikein, jotta valtava mullistus on ollut mahdollinen. On tarvittu vahvaa sisäistä tahdonvoimaa, jotta elämänsä voi laittaa kokonaan uusiksi. Nyt Kaisa Liski kertoo, miten hän sen teki. Hän paljastaa elämänsä tärkeimmät opetukset ja ohjenuorat. Elämänopit tulevat laajan elämänkokemuksen muokkaamina suoraan syvältä selkärangasta. Kaisa Liski on huikea menestystarina ja Kiinteistökuningatar klassinen vaikeuksista voittoon -kuvaus potenssiin tuhat. Jos luulit tuntevasi Kaisan tarinan, nyt huomaat, kuinka vähän oikeastaan tiesitkään naisesta, joka on tarvittaessa täyttä terästä, mutta myös silkkaa sulaa sydäntä.

Lisätiedot

Kuvaus Miten on mahdollista muutamassa vuodessa nousta suomalaisen liike-elämän vahvaksi toimijaksi ja tehdä koko elämästään itsensä näköinen. Kaisa Liski tietää tavat, joilla elämä otetaan haltuun ja siitä muovataan mieleistä. Kymmenen vuotta sitten Kaisa oli kaksi kertaa eronnut, kahden lapsen yksinhuoltaja, joka teki kolmea työtä kellon ympäri. Silti taloudellinen ahdinko vain paheni. Elämään oli saatava muutos. Viitisen vuotta myöhemmin Kaisasta on kuoriutunut koko kansan tuntema Kiinteistökuningatar, jonka elämä on kokenut täydellisen myllerryksen kohti positiivista muutosta. On pitänyt tehdä paljon oikein, jotta valtava mullistus on ollut mahdollinen. On tarvittu vahvaa sisäistä tahdonvoimaa, jotta elämänsä voi laittaa kokonaan uusiksi. Nyt Kaisa Liski kertoo, miten hän sen teki. Hän paljastaa elämänsä tärkeimmät opetukset ja ohjenuorat. Elämänopit tulevat laajan elämänkokemuksen muokkaamina suoraan syvältä selkärangasta. Kaisa Liski on huikea menestystarina ja Kiinteistökuningatar klassinen vaikeuksista voittoon -kuvaus potenssiin tuhat. Jos luulit tuntevasi Kaisan tarinan, nyt huomaat, kuinka vähän oikeastaan tiesitkään naisesta, joka on tarvittaessa täyttä terästä, mutta myös silkkaa sulaa sydäntä.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Asikainen, Merja
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 217
ISBN 9789523211223
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 21573571
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat asuntokauppa, elämäkerrat, elämänhallinta, elämänmuutokset, elämäntaito, julkisuus, kiinteistönvälittäjät, liikenaiset, menestyminen, muistelmat, televisio-ohjelmat, tietokirjallisuus, Psyyken rakenne ja toiminnost
Alanimike 21573571

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kiinteistökuningatar Kaisa Liski

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot