Kieli kaikki kaikessa - Francoise Dolto

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Dolto, Francoise
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 147

Lisätiedot

Voiko vastasyntynyt ymmärtää puhetta? Kuuluisa ranskalainen lastenlääkäri ja psykoanalyytikko Francoise Dolto oli siitä vakuuttunut pitkän kokemuksensa perusteella. Puhumisen vaikutus jo sikiöön on nykylääketieteen keinoin todennettavissa, vaikka siitä, miten lapsi puhetta ymmärtää, voidaan vielä kiistellä. KIELI KAIKKI KAIKESSA oli nimenä Dolton psykologeille, lääkäreille ja sosiaalityöntekijöille tarkoitetussa seminaarissa, jonka annista tämä kirja kertoo. Ihmisyys perustuu ennen kaikkea kieleen. Kielen avulla lapsi liitetään perheensä elämään ja kokemuksiin, kun hänelle sanotaan asiat niin kuin ne ovat, puhutaan totta silloinkin, kun kysymys on kuolemasta, avioerosta, adoptiosta tai vankilasta. Vanhemmat usein salaavat vaikeat asiat lapsilta. Halutaan säästää lasta tai ajatellaan, ettei pieni lapsi voi ymmärtää. "Lapsi kuitenkin tarvitsee totuuden ja hänellä on siihen oikein", sanoo Dolto. "Vaikeneminen on harhaanjohtavaa ja aiheuttaa ahdistusta. Sanoin ilmaistu totuus, vaikka se olisi tuskallista kuulla, antaa subjektille mahdollisuuden rakentaa minuuttaan ja ihmisyyttään." Dolto ilmaisee itseään spontaanisti ja yksinkertaisesti. Hänen tekstiään on helppo lukea kaikkien, jotka lasten kanssa ovat ja joilla lapsia on.

Lisätiedot

Kuvaus Voiko vastasyntynyt ymmärtää puhetta? Kuuluisa ranskalainen lastenlääkäri ja psykoanalyytikko Francoise Dolto oli siitä vakuuttunut pitkän kokemuksensa perusteella. Puhumisen vaikutus jo sikiöön on nykylääketieteen keinoin todennettavissa, vaikka siitä, miten lapsi puhetta ymmärtää, voidaan vielä kiistellä. KIELI KAIKKI KAIKESSA oli nimenä Dolton psykologeille, lääkäreille ja sosiaalityöntekijöille tarkoitetussa seminaarissa, jonka annista tämä kirja kertoo. Ihmisyys perustuu ennen kaikkea kieleen. Kielen avulla lapsi liitetään perheensä elämään ja kokemuksiin, kun hänelle sanotaan asiat niin kuin ne ovat, puhutaan totta silloinkin, kun kysymys on kuolemasta, avioerosta, adoptiosta tai vankilasta. Vanhemmat usein salaavat vaikeat asiat lapsilta. Halutaan säästää lasta tai ajatellaan, ettei pieni lapsi voi ymmärtää. "Lapsi kuitenkin tarvitsee totuuden ja hänellä on siihen oikein", sanoo Dolto. "Vaikeneminen on harhaanjohtavaa ja aiheuttaa ahdistusta. Sanoin ilmaistu totuus, vaikka se olisi tuskallista kuulla, antaa subjektille mahdollisuuden rakentaa minuuttaan ja ihmisyyttään." Dolto ilmaisee itseään spontaanisti ja yksinkertaisesti. Hänen tekstiään on helppo lukea kaikkien, jotka lasten kanssa ovat ja joilla lapsia on.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Eveil-Kustannus
Tekijä Dolto, Francoise
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 147
ISBN 9519860304
Ilmestymisvuosi 2012
Alkuteos Tout est langage
Painos 1
Tilausnumero 8313567
Asiasanat kielellinen kehitys, kieli, lapset, lapsipsykologia, lasten kehitys, tietokirjallisuus, vanhempi-lapsisuhde, ymmärtäminen, Lapsuuden ja nuor.psykologia
Alanimike 8313567

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kieli kaikki kaikessa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot