Ketä kannattaa opettaa? - Jorma Pollari

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Pollari, Jorma - Koppinen, Marja-Leena
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 223

Lisätiedot

Koulut ovat pysyneet liian monilta osin muuttumattomina vuosikymmenestä toiseen. Koulujärjestelmämme pitäisi olla sellainen, jossa yksikään lapsi tai nuori ei syrjäytyisi vaan jokaisen kyvyt ja taipumukset otettaisiin huomioon. Jotta tämä tavoite täyttyisi, on luettava oppilasta ei opetussuunnitelmaa. Miten tämä onnistuu koulun kiireisessä ja tietopainotteisessa ilmapiirissä? Onko oppilailla riittävästi valinnanmahdollisuuksia ja vapautta päättää omasta opiskelustaan? Tässä kirjassa vastauksia etsitään mm. ihmisystävällisyydestä, koskettavuuden pedagogiikasta, minäuskosta ja ryhmäopiskelusta. Kirja jatkaa Opettajan ääni -pamflettisarjaa, joka pureutuu kärjekkäästi opetusalan vaiettuihin asioihin.

Lisätiedot

Kuvaus Koulut ovat pysyneet liian monilta osin muuttumattomina vuosikymmenestä toiseen. Koulujärjestelmämme pitäisi olla sellainen, jossa yksikään lapsi tai nuori ei syrjäytyisi vaan jokaisen kyvyt ja taipumukset otettaisiin huomioon. Jotta tämä tavoite täyttyisi, on luettava oppilasta ei opetussuunnitelmaa. Miten tämä onnistuu koulun kiireisessä ja tietopainotteisessa ilmapiirissä? Onko oppilailla riittävästi valinnanmahdollisuuksia ja vapautta päättää omasta opiskelustaan? Tässä kirjassa vastauksia etsitään mm. ihmisystävällisyydestä, koskettavuuden pedagogiikasta, minäuskosta ja ryhmäopiskelusta. Kirja jatkaa Opettajan ääni -pamflettisarjaa, joka pureutuu kärjekkäästi opetusalan vaiettuihin asioihin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Pollari, Jorma - Koppinen, Marja-Leena
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 223
ISBN 9789524514415
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 10934081
Asiasanat itseluottamus, kouluyhteisö, opettaja-oppilassuhde, opettajat, opettajuus, oppilaat, oppiminen, oppimisympäristö, tietokirjallisuus, tukeminen, yksilöllisyys, Kasvatus, opetus, kasvatustied
Alanimike 10934081

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ketä kannattaa opettaa?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot