Keskustelunanalyysi -

Kuinka tutkia sosiaalista toimintaa ja vuorovaikutusta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 447

Lisätiedot

Kattava perusteos keskustelunanalyysista "Keskustelunanalyysi" tarkastelee sosiaalisen vuorovaikutuksen perusilmiöitä, resursseja ja haasteita. Se luotaa keskustelunanalyysin metodologiaa ja keskittyy erityisesti viime vuosina kehittyneisiin uusiin suuntauksiin. Aiheen käsittely on tuoretta ja nojaa tietoon käynnissä tai suunnitteilla olevista tutkimushankkeista. Keskustelunanalyysissa tutkitaan autenttisia vuorovaikutustilanteita, arkikeskusteluja ja institutionaalisia keskusteluja. Tavoitteena on tarkkailla mahdollisimman luonnollisesti esiintyviä tilanteita ja analysoida niitä. "Keskustelunanalyysi" kuvaa vuorovaikutusilmiöitä ymmärrettävin arkikäsittein. Kirja sopii opiskelijoille, opettajille ja tutkijoille, jotka käyttävät keskustelunanalyysia tai ovat siitä kiinnostuneita.

Lisätiedot

Kuvaus Kattava perusteos keskustelunanalyysista "Keskustelunanalyysi" tarkastelee sosiaalisen vuorovaikutuksen perusilmiöitä, resursseja ja haasteita. Se luotaa keskustelunanalyysin metodologiaa ja keskittyy erityisesti viime vuosina kehittyneisiin uusiin suuntauksiin. Aiheen käsittely on tuoretta ja nojaa tietoon käynnissä tai suunnitteilla olevista tutkimushankkeista. Keskustelunanalyysissa tutkitaan autenttisia vuorovaikutustilanteita, arkikeskusteluja ja institutionaalisia keskusteluja. Tavoitteena on tarkkailla mahdollisimman luonnollisesti esiintyviä tilanteita ja analysoida niitä. "Keskustelunanalyysi" kuvaa vuorovaikutusilmiöitä ymmärrettävin arkikäsittein. Kirja sopii opiskelijoille, opettajille ja tutkijoille, jotka käyttävät keskustelunanalyysia tai ovat siitä kiinnostuneita.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Vastapaino
Toimittaja Stevanovic, Melisa - Lindholm, Camilla
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 447
ISBN 9789517685672
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8339959
Asiasanat keskustelunanalyysi, kielellinen vuorovaikutus, metodologia, sanallinen viestintä, sanaton viestintä, sosiaalinen vuorovaikutus, tietokirjallisuus, tutkimusmenetelmät, viestintä, vuorovaikutus, Tiedeoppi Tieteenfilosofia
Alanimike 8339959

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Keskustelunanalyysi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot