Kehittämistutkimus opinnäytetyönä - Jorma Kananen

kehittämistutkimuksen kirjoittamisen käytännönopas

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

76,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kananen, Jorma
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 212

Lisätiedot

Tämä oppikirja käsittelee kehittämistutkimusta. Kehittämistutkimus perustuu kehittämistyölle, johon liitetään tutkimus. Kirjan alkuosa koostuu tutkimusotteista ja siitä, miten kehittämistutkimus sijoittuu tutkimusten kenttään. Kirja opastaa opiskelijaa vaihe vaiheelta suunnittelemaan, toteuttamaan ja raportoimaan kehittämistutkimukseksi suunnittelemaansa opinnäytetyötä. Kirja on käytännönläheinen, ja sen avulla kirjoittaja takaa opinnäytetyön onnistumisen. Kirjassa on kiinnitetty erityisen suurta huomiota tulosten luotettavuuteen ja siihen, miten aineistosta ja tuloksista kirjoitetaan raportti. Kirjan lopussa on erillinen osio opinnäytetyön yleisistä arviointikriteereistä, joihin perehtymällä kirjoittaja voi varmistua siitä, että opinnäytteeksi tarkoitettu työ täyttää myös tieteellisyyden kriteerit, ja että työ tulee hyväksytyksi korkeakoulussa. Oppikirjan kirjoittaja on toiminut useita vuosia metodologian opettajana ja kirjoittanut useita oppikirjoja kvalitatiivisesta, kvantitatiivisesta ja toimintatutkimuksesta.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä oppikirja käsittelee kehittämistutkimusta. Kehittämistutkimus perustuu kehittämistyölle, johon liitetään tutkimus. Kirjan alkuosa koostuu tutkimusotteista ja siitä, miten kehittämistutkimus sijoittuu tutkimusten kenttään. Kirja opastaa opiskelijaa vaihe vaiheelta suunnittelemaan, toteuttamaan ja raportoimaan kehittämistutkimukseksi suunnittelemaansa opinnäytetyötä. Kirja on käytännönläheinen, ja sen avulla kirjoittaja takaa opinnäytetyön onnistumisen. Kirjassa on kiinnitetty erityisen suurta huomiota tulosten luotettavuuteen ja siihen, miten aineistosta ja tuloksista kirjoitetaan raportti. Kirjan lopussa on erillinen osio opinnäytetyön yleisistä arviointikriteereistä, joihin perehtymällä kirjoittaja voi varmistua siitä, että opinnäytteeksi tarkoitettu työ täyttää myös tieteellisyyden kriteerit, ja että työ tulee hyväksytyksi korkeakoulussa. Oppikirjan kirjoittaja on toiminut useita vuosia metodologian opettajana ja kirjoittanut useita oppikirjoja kvalitatiivisesta, kvantitatiivisesta ja toimintatutkimuksesta.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Tekijä Kananen, Jorma
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1456-2332
Sivumäärä 212
ISBN 9789518302257
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8340618
Asiasanat julkaisun laadinnan oppaat, kehittämistutkimus, kvalitatiivinen tutkimus, kvantitatiivinen tutkimus, opinnäytteet, tieteellinen kirjoittaminen, tietokirjallisuus, tutkielmat, Tiedeoppi Tieteenfilosofia
Alanimike 8340618

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kehittämistutkimus opinnäytetyönä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot