Kaukana Shanghain valoista - Heidi Uusimäki

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

7,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Uusimäki, Heidi
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 194

Lisätiedot

Suomalaisten kuva Kiinasta perustuu usein turistien tai liike-elämän palveluksessa olevien kertomuksiin. Tutuiksi ovat tulleet sellaiset miljoonakaupungit kuin Shanghai tai Peking. Suomalainen Heidi Uusimäki kohtasi aivan toisenlaisen Kiinan, kun hän lähti englannin kielen opettajaksi Amity Foundation -järjestön palvelukseen. Koulu, jossa hän työskenteli, oli kaukana Shanghain valoista, köyhällä maaseudulla Guangxin autonomisella alueella. Uusimäki kuvaa kirjassaan värikkäästi niin kiinalaista koulumaailmaa kuin ihmisiä, joihin hän työssään tutustui. Lisäksi hän tutustuttaa lukijansa alueen kirkkojen elämään ja Amity-järjestön työhön koko Kiinassa.

Lisätiedot

Kuvaus Suomalaisten kuva Kiinasta perustuu usein turistien tai liike-elämän palveluksessa olevien kertomuksiin. Tutuiksi ovat tulleet sellaiset miljoonakaupungit kuin Shanghai tai Peking. Suomalainen Heidi Uusimäki kohtasi aivan toisenlaisen Kiinan, kun hän lähti englannin kielen opettajaksi Amity Foundation -järjestön palvelukseen. Koulu, jossa hän työskenteli, oli kaukana Shanghain valoista, köyhällä maaseudulla Guangxin autonomisella alueella. Uusimäki kuvaa kirjassaan värikkäästi niin kiinalaista koulumaailmaa kuin ihmisiä, joihin hän työssään tutustui. Lisäksi hän tutustuttaa lukijansa alueen kirkkojen elämään ja Amity-järjestön työhön koko Kiinassa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Tekijä Uusimäki, Heidi
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 194
ISBN 9789516243927
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 8338594
Asiasanat Amity foundation, englannin kieli, Kiina, koulutyö, lähetystyö, lähetystyöntekijät, maaseutu, muistelmat, opettajat, tietokirjallisuus, yhteiskuntakuvaus, Kristillinen lähetystyö
Alanimike 8338594

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kaukana Shanghain valoista

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot