Kasvikset kemistin keittiössä - Anu Hopia

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Hopia, Anu - Lehtovaara, Tatu
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 174

Lisätiedot

Miten tehdään kasvisruokaa, jossa maku, rakenne ja aromi ovat juuri kohdallaan? Anu Hopia ja Tatu Lehtovaara ovat tehneet käänteentekevän kasvisruokakirjan, jossa maukkauden syntyä lähestytään luonnontieteellisestä näkö-kulmasta. Kirja käsittelee erilaisten kasvisten, kuten vihannesten, juuresten, salaattien ja kaalien sekä siementen käyttäytymistä ja ominaisuuksia raakana ja ruoanvalmistuksessa. Myös sienet ja kasvikunnasta eristetyt proteiinirikasteet saavat oman osansa kirjassa. Parhaita valmistusmenetelmiä etsiessään Hopia ja Lehtovaara ovat tarttuneet toimeen kemistin ottein. Miten kasvisruokien maukkaus syntyy? Mitkä ovat niiden suurimmat haasteet? Luonnontieteellisten pohdintojen lisäksi kirjassa on runsaasti herkullisia kasvisruokareseptejä, joiden avulla kasviksiin liittyviä kemiallisia ilmiöitä havainnollistetaan konkreettisesti.

Lisätiedot

Kuvaus Miten tehdään kasvisruokaa, jossa maku, rakenne ja aromi ovat juuri kohdallaan? Anu Hopia ja Tatu Lehtovaara ovat tehneet käänteentekevän kasvisruokakirjan, jossa maukkauden syntyä lähestytään luonnontieteellisestä näkö-kulmasta. Kirja käsittelee erilaisten kasvisten, kuten vihannesten, juuresten, salaattien ja kaalien sekä siementen käyttäytymistä ja ominaisuuksia raakana ja ruoanvalmistuksessa. Myös sienet ja kasvikunnasta eristetyt proteiinirikasteet saavat oman osansa kirjassa. Parhaita valmistusmenetelmiä etsiessään Hopia ja Lehtovaara ovat tarttuneet toimeen kemistin ottein. Miten kasvisruokien maukkaus syntyy? Mitkä ovat niiden suurimmat haasteet? Luonnontieteellisten pohdintojen lisäksi kirjassa on runsaasti herkullisia kasvisruokareseptejä, joiden avulla kasviksiin liittyviä kemiallisia ilmiöitä havainnollistetaan konkreettisesti.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Hopia, Anu - Lehtovaara, Tatu
Valokuvaaja Heiskanen, Jukka - Lehtovaara, Tatu - Matikainen, Laila
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 174
ISBN 9789523120952
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8349782
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat aromi, elintarvikekemia, fysikaaliset ilmiöt, kemialliset ilmiöt, maku (aineen ominaisuudet), molekyyligastronomia, ruoanvalmistus, ruoka-aineet, ruokaohjeet, tietokirjallisuus, vihannekset, Ruuanvalmistus Ruokakulttuuri
Alanimike 8349782

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kasvikset kemistin keittiössä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot