Kasvatuspsykologian näkökulmia ihmisen voimavarojen tueksi -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

55,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 226

Lisätiedot

Ihmisen kyky tarttua elämän tarjoamiin lupauksiin, iloon ja unelmiin riippuu paljolti kasvuympäristöstä. Kirja osoittaa, miten voimavaroja voi vahvistaa kasvuiässä, koulukasvatuksessa, elämän koettelemuksissa sekä aikuisuudessa. Vakavissakin vastoinkäymisissä ihminen voi venyä ja kääntää elämänsä suunnan myönteiseksi ja valoisaksi. Teos koostuu 13 tutkimukseen pohjautuvasta artikkelista. Kaikki kirjoittajat ovat Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan kasvatteja. Heidän teksteistään avautuu uudenlaisia lupaavia näkökulmia ihmisen voimavarojen tueksi, hyvinvoinnin edistämiseksi ja puskuriksi ongelmista selviytymiselle.

Lisätiedot

Kuvaus Ihmisen kyky tarttua elämän tarjoamiin lupauksiin, iloon ja unelmiin riippuu paljolti kasvuympäristöstä. Kirja osoittaa, miten voimavaroja voi vahvistaa kasvuiässä, koulukasvatuksessa, elämän koettelemuksissa sekä aikuisuudessa. Vakavissakin vastoinkäymisissä ihminen voi venyä ja kääntää elämänsä suunnan myönteiseksi ja valoisaksi. Teos koostuu 13 tutkimukseen pohjautuvasta artikkelista. Kaikki kirjoittajat ovat Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan kasvatteja. Heidän teksteistään avautuu uudenlaisia lupaavia näkökulmia ihmisen voimavarojen tueksi, hyvinvoinnin edistämiseksi ja puskuriksi ongelmista selviytymiselle.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapland University Press
Toimittaja Määttä, Kaarina - Uusitalo, Tuula
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 226
ISBN 9789524842389
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8351568
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat aikuisopiskelu, ammatti-identiteetti, anoreksia, autismi, avoin yliopisto, empowerment, erityisopetus, hallinta, ilo, inkluusio, itsetuho, kasvatuspsykologia, kognitiivinen kehitys, koulusurmat, lapset, lotat, menestyminen, nuoret, opettaja-oppilassuhde,
Alanimike 8351568

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kasvatuspsykologian näkökulmia ihmisen voimavarojen tueksi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot