Kasvatuspsykologia - Erno Lehtinen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

59,65 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Lehtinen, Erno
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 358

Lisätiedot

Kasvatuspsykologia johdattaa lukijan kasvatustieteessä esiin nousseiden psykologisten kysymysten äärelle. Kirjassa tarkastellaan koko ihmisen elinkaaren aikaista kehitystä, oppimista ja motivaatiota. Teos valottaa paitsi kasvatusinstituutioille merkityksellisiä ilmiöitä myös työelämässä ja muissa yhteiskunnallisissa toiminnoissa tapahtuvan oppimisen ja ongelmanratkaisun kasvatuspsykologisia perusteita. Teoksen avulla erilaisissa opetus- ja koulutustehtävissä työskentelevät voivat ymmärtää kohtaamiaan ilmiöitä ja arvioida erilaisten toimintamallien tarkoituksenmukaisuutta. Kasvatuspsykologia on uudistettu ja päivitetty painos WSOYpron aiemmin julkaisemasta samannimisestä teoksesta.

Lisätiedot

Kuvaus Kasvatuspsykologia johdattaa lukijan kasvatustieteessä esiin nousseiden psykologisten kysymysten äärelle. Kirjassa tarkastellaan koko ihmisen elinkaaren aikaista kehitystä, oppimista ja motivaatiota. Teos valottaa paitsi kasvatusinstituutioille merkityksellisiä ilmiöitä myös työelämässä ja muissa yhteiskunnallisissa toiminnoissa tapahtuvan oppimisen ja ongelmanratkaisun kasvatuspsykologisia perusteita. Teoksen avulla erilaisissa opetus- ja koulutustehtävissä työskentelevät voivat ymmärtää kohtaamiaan ilmiöitä ja arvioida erilaisten toimintamallien tarkoituksenmukaisuutta. Kasvatuspsykologia on uudistettu ja päivitetty painos WSOYpron aiemmin julkaisemasta samannimisestä teoksesta.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Lehtinen, Erno
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 358
ISBN 9789524516631
Ilmestymisvuosi 2016
Painos 3 3. uud. p
Tilausnumero 8439346
Asiasanat asiantuntijuus, kasvatuspsykologia, kehityspsykologia, K-kirjat, kognitiivinen kehitys, kognitio, motivaatio, ohjaus, opetus, oppiminen, oppimisvaikeudet, tieto, tutkimusmenetelmät, vuorovaikutus, yhteistoiminnallinen oppiminen, yksilöllisyys, älykkyys,
Alanimike 8439346

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kasvatuspsykologia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot