Käsitteitä ja käsityksiä diakoniatyöstä ja diakonisesta työstä - Raili Gothoni

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

53,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Gothoni, Raili - Jantunen, Eila
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 145

Lisätiedot

Kirkon diakoniatyössä on käyty keskustelua diakoniatyön ja hoito- tai sosiaalialan työn rajapinnoista sekä diakoniatyöntekijän oman ammatillisen viitekehyksen tietoisesta käyttämisestä seurakunnan diakoniatyössä. Tässä tutkimuksessa tarkastellaan diakoniatyössä ja diakonisessa toiminnassa käytettyjä käsitteitä. Tekijät esittävät tarkennuksia jo käytössä oleville käsitteille ja etsivät uusia tapoja ilmaista diakoniatyön sisältöä. Tutkimuksen kohteena ovat myös diakoniatyöntekijöiden käsitykset ja kokemukset erilaisten asiantuntijuuksien hyödyntämisestä käytännön diakoniatyössä. Kirja on ajankohtainen puheenvuoro keskusteluun ammatillisesta diakoniatyöstä ja sitä kuvaavista käsitteistä. Tutkimus haastaa diakoniatyöntekijöitä, diakoniatyötä opiskelevia sekä diakoniasta kiinnostuneita tutkijoita diakoniatyön edelleen kehittämiseen, käsitteiden selkiyttämiseen ja innostavaan yhteiseen reflektointiin.

Lisätiedot

Kuvaus Kirkon diakoniatyössä on käyty keskustelua diakoniatyön ja hoito- tai sosiaalialan työn rajapinnoista sekä diakoniatyöntekijän oman ammatillisen viitekehyksen tietoisesta käyttämisestä seurakunnan diakoniatyössä. Tässä tutkimuksessa tarkastellaan diakoniatyössä ja diakonisessa toiminnassa käytettyjä käsitteitä. Tekijät esittävät tarkennuksia jo käytössä oleville käsitteille ja etsivät uusia tapoja ilmaista diakoniatyön sisältöä. Tutkimuksen kohteena ovat myös diakoniatyöntekijöiden käsitykset ja kokemukset erilaisten asiantuntijuuksien hyödyntämisestä käytännön diakoniatyössä. Kirja on ajankohtainen puheenvuoro keskusteluun ammatillisesta diakoniatyöstä ja sitä kuvaavista käsitteistä. Tutkimus haastaa diakoniatyöntekijöitä, diakoniatyötä opiskelevia sekä diakoniasta kiinnostuneita tutkijoita diakoniatyön edelleen kehittämiseen, käsitteiden selkiyttämiseen ja innostavaan yhteiseen reflektointiin.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Diakonia-ammattikorkeakoulu
Tekijä Gothoni, Raili - Jantunen, Eila
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1455-9919
Sivumäärä 145
ISBN 9789524930888
Ilmestymisvuosi 2010
Tilausnumero 8352057
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat asiakastyö, asiantuntijuus, diakonia, diakonissat, diakonit, hoitotyö, kirkon työntekijät, koulutus, käsitteet, käsitykset, osaaminen, roolit, sielunhoito, sosiaalityö, tietokirjallisuus, Diakonia Sisälähetys Evankelio
Alanimike 8352057

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Käsitteitä ja käsityksiä diakoniatyöstä ja diakonisesta työstä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot