Kansallisfilosofinen manifesti - Jukka Hankamäki

Tie tulevaisuuden Suomeen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Hankamäki, Jukka
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 272

Lisätiedot

JOHDATUS KANSALLISLIBERAALIIN AJATTELUUN Kansallisvaltiot ovat järjen työvälineitä, joiden kautta eri sosiaaliluokat löysivät yhteisen edun ja luotiin eurooppalaiset hyvinvointivaltiot. Euroopan yhdentymisen ja globalisaation keskellä kansallisvaltioiden asema on heikentynyt ja ihmisten vaikutusmahdollisuudet ovat vähentyneet. Talouskriisi on politiikan kriisi, sillä vastuun kantajien on vaikea säilyttää kannatustaan, ja on ajauduttu aatteiden huutokauppaan. Tässä kirjassa kerrotaan, miten demokratian periaatteet voitaisiin yhdistää jälleen kansallisen edun edistämiseen. Niiden tukena oleva arvo- ja sosiaaliliberalismin perinne tähtää kansakunnan yhteiseen hyvään. Filosofian tohtori Jukka Hankamäen manifesti on taloudellisesti ja poliittisesti uppoamassa olevan Suomen pelastussuunnitelma. Se on analyysi kansainvälisyysinnostuksen epäonnistumisesta ja avaa tien vapaaseen ja vastuulliseen Suomeen. Toinen, ajantasaistettu painos.

Lisätiedot

Kuvaus JOHDATUS KANSALLISLIBERAALIIN AJATTELUUN Kansallisvaltiot ovat järjen työvälineitä, joiden kautta eri sosiaaliluokat löysivät yhteisen edun ja luotiin eurooppalaiset hyvinvointivaltiot. Euroopan yhdentymisen ja globalisaation keskellä kansallisvaltioiden asema on heikentynyt ja ihmisten vaikutusmahdollisuudet ovat vähentyneet. Talouskriisi on politiikan kriisi, sillä vastuun kantajien on vaikea säilyttää kannatustaan, ja on ajauduttu aatteiden huutokauppaan. Tässä kirjassa kerrotaan, miten demokratian periaatteet voitaisiin yhdistää jälleen kansallisen edun edistämiseen. Niiden tukena oleva arvo- ja sosiaaliliberalismin perinne tähtää kansakunnan yhteiseen hyvään. Filosofian tohtori Jukka Hankamäen manifesti on taloudellisesti ja poliittisesti uppoamassa olevan Suomen pelastussuunnitelma. Se on analyysi kansainvälisyysinnostuksen epäonnistumisesta ja avaa tien vapaaseen ja vastuulliseen Suomeen. Toinen, ajantasaistettu painos.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Books on Demand
Tekijä Hankamäki, Jukka
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 272
ISBN 9789523185456
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350327
Asiasanat asuminen, energiapolitiikka, feminismi, globalisaatio, ilmastopolitiikka, kansainvälistyminen, kansallisvaltio, kasvatus, koulutus, liikenne, luonnonsuojelu, maahanmuutto, monikulttuurisuus, politiikka, sananvapaus, sosiaalipolitiikka, talouspolitiikka,
Alanimike 8350327

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kansallisfilosofinen manifesti

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot