Kalliolle olemme rakentaneet - Elisa Tuukkanen

Kemin Rauhanyhdistys 120 vuotta 1889-2009

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

60,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Tuukkanen, Elisa
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 160

Lisätiedot

Helmikuun 17. päivänä 1889 perustettu Kemin Rauhanyhdistys on Suomen neljänneksi vanhin rauhanyhdistys Helsingin, Tornion ja Turun jälkeen. Kaksi vuotta perustamista myöhemmin yhdistykselle valmistui kaupungin keskustaan oma kokoushuone, joka on vanhin yhä käytössä oleva rauhanyhdistyksen toimitalo Suomessa. Ennen Kemin kirkon valmistumista jumalanpalveluksia pidettiin rauhanyhdistyksen seurahuoneella. Toisen maailmansodan aikana talo palveli seuratoiminnan ohella majoitustiloina, kansanhuollon toimistona ja postikonttorina. 120-vuotisen historiansa aikana toimitalo on ollut myös vaalihuoneistona ja röntgenkuvausten ottopaikkana. Kemin Rauhanyhdistyksen 120-vuotishistoria on kahdestoista SRK:n kirjasarjaan kuuluva paikallisen rauhanyhdistyksen historia.

Lisätiedot

Kuvaus Helmikuun 17. päivänä 1889 perustettu Kemin Rauhanyhdistys on Suomen neljänneksi vanhin rauhanyhdistys Helsingin, Tornion ja Turun jälkeen. Kaksi vuotta perustamista myöhemmin yhdistykselle valmistui kaupungin keskustaan oma kokoushuone, joka on vanhin yhä käytössä oleva rauhanyhdistyksen toimitalo Suomessa. Ennen Kemin kirkon valmistumista jumalanpalveluksia pidettiin rauhanyhdistyksen seurahuoneella. Toisen maailmansodan aikana talo palveli seuratoiminnan ohella majoitustiloina, kansanhuollon toimistona ja postikonttorina. 120-vuotisen historiansa aikana toimitalo on ollut myös vaalihuoneistona ja röntgenkuvausten ottopaikkana. Kemin Rauhanyhdistyksen 120-vuotishistoria on kahdestoista SRK:n kirjasarjaan kuuluva paikallisen rauhanyhdistyksen historia.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Suomen rauhanyhdistysten keskusyhdistys
Tekijä Tuukkanen, Elisa
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 0788-4796
Sivumäärä 160
ISBN 9789518431643
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 8340671
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat herätysliikkeet, historia, historiikit, Kemi, lestadiolaisuus, tietokirjallisuus, uskonnolliset yhteisöt, Yleinen uskontotiede
Alanimike 8340671

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kalliolle olemme rakentaneet

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot