Kalastaja kuivalla maalla - Kirsi Myllyniemi

52 tosikertomusta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Myllyniemi, Kirsi - Luhtala, Leena
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 239

Lisätiedot

Evankelis-luterilainen Lähetysyhdistys Kylväjä 40 vuotta! Kalastaja kuivalla maalla on Luukkaan evankeliumin selitysteos, mutta hyvin poikkeavalla ja mielenkiintoisella tavalla. Samalla kun se käy evankeliumikirjaa läpi luku luvulta, maalaa se myös kulttuuri- ja kielirajat ylittäviä maisemia niistä paikoista, tilanteista ja ihmisistä, joihin ja joiden luokse evankeliumin sanoman eteenpäin vieminen on johtanut. "Joka vuosi opettelemme luottamaan siihen, että elämää ei voi rakentaa omaisuuden varaan." Kirjoittajien joukko - puolisen sataa Kylväjän työntekijää ja ystävää vuosien varrelta - kuvastaa, miten monenlaisia ihmisiä tarvitaan Jumalan valtakunnan tehtävissä ympäri maailmaa.

Lisätiedot

Kuvaus Evankelis-luterilainen Lähetysyhdistys Kylväjä 40 vuotta! Kalastaja kuivalla maalla on Luukkaan evankeliumin selitysteos, mutta hyvin poikkeavalla ja mielenkiintoisella tavalla. Samalla kun se käy evankeliumikirjaa läpi luku luvulta, maalaa se myös kulttuuri- ja kielirajat ylittäviä maisemia niistä paikoista, tilanteista ja ihmisistä, joihin ja joiden luokse evankeliumin sanoman eteenpäin vieminen on johtanut. "Joka vuosi opettelemme luottamaan siihen, että elämää ei voi rakentaa omaisuuden varaan." Kirjoittajien joukko - puolisen sataa Kylväjän työntekijää ja ystävää vuosien varrelta - kuvastaa, miten monenlaisia ihmisiä tarvitaan Jumalan valtakunnan tehtävissä ympäri maailmaa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Perussanoma
Tekijä Myllyniemi, Kirsi - Luhtala, Leena
Sidosasu kovakantinen
Formaatin lisätiedot Lankasidos
Sivumäärä 239
ISBN 9789518887075
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8341352
Asiasanat Evankelis-luterilainen lähetysyhdistys Kylväjä, evankeliumit, Luukkaan evankeliumi, lähetysseurat, lähetystyö, lähetystyöntekijät, Raamattu, raamatuntulkinta, tietokirjallisuus, Kristillinen lähetystyö
Alanimike 8341352

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kalastaja kuivalla maalla

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot