Kaipauksen puolustus - Owe Wikström

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Wikström, Owe
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 214

Lisätiedot

Kaipuun kauneus ja haikeus valtaa mielen, kun on erottava toisesta, kun ikävöimme kotiin, kun huomaamme ajan nopean kulumisen... Toisinaan liikutuksen saa aikaan jokin konkreettinen kauneuden kokemus, niin ihana, että se tekee melkein kipeää: kesäilta meren rannalla - tai suomalaisen tangon kaiho. Elämään sisältyy kaihoa, joka liittyy suurten kysymysten edessä tuntemaamme kodittomuuteen ja hämmennykseen. Miksi ihminen kokee kaipausta ja ikävöi? Miten löytäisimme olemassaolon keskuksen? Kaihon kokemuksemme saattaa muistuttaa hengellistä etsintää. Mikä on kaipauksen ja uskonnon suhde? Miksi pyhyys koskettaa niin monia, jotka eivät sano uskovansa? Näitä mielenkiintoisia ja haastavia kysymyksiä pohtii Owe Wikström uusimmassa kirjassaan. Hän antaa lukijalle välineitä itsetuntemuksen parantamiseen. Owe Wikström on Uppsalan yliopiston uskonnonpsykologian professori ja tuottelias kirjailija. Hänen laajasta tuotannostaan on suomennettu muun muassa teokset Häikäisevä pimeys, Salattu ihminen, Sielu ja sointi, Pyhyyden kaipuu, Läsnäolon taito, Pyhän salaisuus sekä Hyvyys ja myötätunto.

Lisätiedot

Kuvaus Kaipuun kauneus ja haikeus valtaa mielen, kun on erottava toisesta, kun ikävöimme kotiin, kun huomaamme ajan nopean kulumisen... Toisinaan liikutuksen saa aikaan jokin konkreettinen kauneuden kokemus, niin ihana, että se tekee melkein kipeää: kesäilta meren rannalla - tai suomalaisen tangon kaiho. Elämään sisältyy kaihoa, joka liittyy suurten kysymysten edessä tuntemaamme kodittomuuteen ja hämmennykseen. Miksi ihminen kokee kaipausta ja ikävöi? Miten löytäisimme olemassaolon keskuksen? Kaihon kokemuksemme saattaa muistuttaa hengellistä etsintää. Mikä on kaipauksen ja uskonnon suhde? Miksi pyhyys koskettaa niin monia, jotka eivät sano uskovansa? Näitä mielenkiintoisia ja haastavia kysymyksiä pohtii Owe Wikström uusimmassa kirjassaan. Hän antaa lukijalle välineitä itsetuntemuksen parantamiseen. Owe Wikström on Uppsalan yliopiston uskonnonpsykologian professori ja tuottelias kirjailija. Hänen laajasta tuotannostaan on suomennettu muun muassa teokset Häikäisevä pimeys, Salattu ihminen, Sielu ja sointi, Pyhyyden kaipuu, Läsnäolon taito, Pyhän salaisuus sekä Hyvyys ja myötätunto.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Wikström, Owe
Kääntäjä Räsänen, Oili
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 214
ISBN 9789516079182
Ilmestymisvuosi 2010
Alkuteos Till längtans försvar eller vemodet i finsk tango
Painos 1
Tilausnumero 20924791
Asiasanat elämäntaito, hengellisyys, henkinen kasvu, kaipaus, muistot, nostalgia, tietokirjallisuus, unelmat, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 20924791

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kaipauksen puolustus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot