Kaikki mitä olet halunnut tietää luterilaisuudesta - Scot A. Kinnaman

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kinnaman, Scot A.
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 379

Lisätiedot

Jos olet aina ollut luterilainen, mutta ihmetellyt, mistä luterilaisuudessa oikein on kysymys, tästä kirjasta se selviää. Jos olet aina tiennyt, mitä se on, tästä selviää enemmän. Jos ulkopuolisena ihmettelet luterilaisia, tämä auttaa sinua ymmärtämään. Kaikki mitä olet halunnut tietää luterilaisuudesta tarkastelee luterilaista uskoa ja perintöä tuoreella tavalla. Kirja on syvällinen mutta kepeä, paikoin jopa humoristinen mutta silti perinpohjainen ja asiallinen. Kaiken kaikkiaan hämmästyttävän informatiivinen kuvaus luterilaisuudesta. Kirjan helppolukuiset, lyhyet tekstit on jaoteltu havainnollisesti eri tyylisiin ja erilaista sisältöä tarjoaviin osiin. Kirja tarjoaa vankan tietopohjan luterilaisuudesta, luterilaisuuden historiasta sekä siitä, mihin luterilaiset uskovat ja mitä he tekevät.

Lisätiedot

Kuvaus Jos olet aina ollut luterilainen, mutta ihmetellyt, mistä luterilaisuudessa oikein on kysymys, tästä kirjasta se selviää. Jos olet aina tiennyt, mitä se on, tästä selviää enemmän. Jos ulkopuolisena ihmettelet luterilaisia, tämä auttaa sinua ymmärtämään. Kaikki mitä olet halunnut tietää luterilaisuudesta tarkastelee luterilaista uskoa ja perintöä tuoreella tavalla. Kirja on syvällinen mutta kepeä, paikoin jopa humoristinen mutta silti perinpohjainen ja asiallinen. Kaiken kaikkiaan hämmästyttävän informatiivinen kuvaus luterilaisuudesta. Kirjan helppolukuiset, lyhyet tekstit on jaoteltu havainnollisesti eri tyylisiin ja erilaista sisältöä tarjoaviin osiin. Kirja tarjoaa vankan tietopohjan luterilaisuudesta, luterilaisuuden historiasta sekä siitä, mihin luterilaiset uskovat ja mitä he tekevät.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Perussanoma
Tekijä Kinnaman, Scot A.
Kääntäjä Nisula, Kirsi
Toimittaja Kinnaman, Scot A.
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 379
ISBN 9789518887716
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8341393
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat dogmatiikka, kristillinen etiikka, luterilaisuus, teologia, tietokirjallisuus, uskonelämä, Dogmatiikka, kristill.etiikka
Alanimike 8341393

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kaikki mitä olet halunnut tietää luterilaisuudesta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot