Kaikille kelpo koulu -

kolmiportaisen tuen toteuttaminen ja kehittäminen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

52,35 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 295

Lisätiedot

Perusopetuksen kolmiportaisen tuen malleja kehitetään koko maassa. Miten tuen järjestämiskäytäntöjä on onnistuttu kehittämään? Mitä pitää vielä tehdä, että tuen järjestämisen edellytykset täyttyisivät? Tässä käytännönläheisessä kirjassa esitellään tekijöitä, joita esi- ja perusopetuksessa on tarkasteltava kehittämiseen liittyvien jännitteiden ja muutosvastarinnan purkamiseksi. Kirjassa kerrotaan, mitä tekemällä muutos saadaan aikaiseksi. Kirjassa esiteltyjen konkreettisten kolmiportaisen tuen toteutustapojen ja arviointityökalujen avulla lukija voi pohtia, mitä omassa luokassa, koulussa tai kunnassa tulisi vielä tehdä, jotta koulu olisi kelpo kaikille oppilaille. Kirja on suunnattu opettajille, rehtoreille, opetustoimen johdolle ja kehittäjille.

Lisätiedot

Kuvaus Perusopetuksen kolmiportaisen tuen malleja kehitetään koko maassa. Miten tuen järjestämiskäytäntöjä on onnistuttu kehittämään? Mitä pitää vielä tehdä, että tuen järjestämisen edellytykset täyttyisivät? Tässä käytännönläheisessä kirjassa esitellään tekijöitä, joita esi- ja perusopetuksessa on tarkasteltava kehittämiseen liittyvien jännitteiden ja muutosvastarinnan purkamiseksi. Kirjassa kerrotaan, mitä tekemällä muutos saadaan aikaiseksi. Kirjassa esiteltyjen konkreettisten kolmiportaisen tuen toteutustapojen ja arviointityökalujen avulla lukija voi pohtia, mitä omassa luokassa, koulussa tai kunnassa tulisi vielä tehdä, jotta koulu olisi kelpo kaikille oppilaille. Kirja on suunnattu opettajille, rehtoreille, opetustoimen johdolle ja kehittäjille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Oja, Sirpa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 295
ISBN 9789524515740
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8449963
Asiasanat erityisopetus, esiopetus, K-kirjat, koulu, kouluyhteisö, muutos, opetussuunnitelmat, oppilaat, oppilashuolto, perusopetus, toimintakulttuuri, tukeminen, varhainen puuttuminen, varhainen tuki, Kasvatus, opetus
Alanimike 8449963

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kaikille kelpo koulu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot