Kaiken keskellä yksin -

yksinäisyyden syyt, seuraukset ja hallintakeinot

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

38,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 176

Lisätiedot

Vaikka meillä nykypäivänä on mahdollisuus pitää yhteyttä yhä laajempaan määrään ihmisiä koemme paljon yksinäisyyttä. Vapaaehtoinen yksinolo voi olla tietoista rauhan hakemista, mutta yksinäisyyteen liittyy erilaisia kielteisiä tunteita, tyytymättömyyttä sosiaalisiin suhteisiin sekä erilaisia elämäntilanteita, asenteita ja persoonallisuuden piirteitä. Yksinäisyyden lähtökohtien ja sen monimuotoisuuden tiedostaminen auttaa meitä ymmärtämään yksinäisyyttä, ennaltaehkäisemään sitä ja tukemaan yksinäisyydestä kärsiviä. Teoksessa kuvataan yksinäisyyden syitä, seurauksia, tunteita ja hallintakeinoja.

Lisätiedot

Kuvaus Vaikka meillä nykypäivänä on mahdollisuus pitää yhteyttä yhä laajempaan määrään ihmisiä koemme paljon yksinäisyyttä. Vapaaehtoinen yksinolo voi olla tietoista rauhan hakemista, mutta yksinäisyyteen liittyy erilaisia kielteisiä tunteita, tyytymättömyyttä sosiaalisiin suhteisiin sekä erilaisia elämäntilanteita, asenteita ja persoonallisuuden piirteitä. Yksinäisyyden lähtökohtien ja sen monimuotoisuuden tiedostaminen auttaa meitä ymmärtämään yksinäisyyttä, ennaltaehkäisemään sitä ja tukemaan yksinäisyydestä kärsiviä. Teoksessa kuvataan yksinäisyyden syitä, seurauksia, tunteita ja hallintakeinoja.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Heiskanen, Tarja - Saaristo, Liisa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 176
ISBN 9789524515245
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8350872
Asiasanat henkinen hyvinvointi, ihmissuhteet, kokemukset, luovuus, maahanmuuttajat, masennus, nuoret, sosiaalinen media, sosiaaliset suhteet, syrjäytyminen, tietokirjallisuus, vanhukset, yhteiskunnallinen muutos, yhteisöllisyys, yksilöllisyys, yksinäisyys, yksityi
Alanimike 8350872

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kaiken keskellä yksin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot