Kahlitut unelmat - Pirkko Tuhkanen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

4,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Tuhkanen, Pirkko
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 123

Lisätiedot

Lähi-idässä uskonnolla on väliä. Palestiinalainen kristitty vähemmistö pääsee harvoin esille mediassa. Kahlitut unelmat valottaa tämän vähemmistöryhmän nuorten aikuisten elämää. Miten miehitys ja poliittinen kriisi ovat läsnä nuorten elämässä? Onko nuorten kaikki unelmat kahlittu? Kirjan kirjoittaja Pirkko Tuhkanen haastatteli kesällä 2011 kirjaa varten yhtätoista nuorta aikuista Länsirannalla. "Palestiinalaiset nuoret eivät ehkä saavuta kaikkea sitä, mistä he haaveilevat. Poliittinen kriisi, vanhempien taustat ja taloudellinen tilanne rajoittavat heidän mahdollisuuksiaan. Haastattelemani nuoret eivät silti olleet toivottomia. He katsoivat eteenpäin ja tekivät realistisia suunnitelmia", Tuhkanen kertoo. Pirkko Tuhkanen on työskennellyt Suomen Lähetysseuran työntekijänä Israelissa ja palestiinalaisalueilla noin 20 vuotta. Hän on koulutukseltaan diakoni ja yhteiskuntatieteiden maisteri.

Lisätiedot

Kuvaus Lähi-idässä uskonnolla on väliä. Palestiinalainen kristitty vähemmistö pääsee harvoin esille mediassa. Kahlitut unelmat valottaa tämän vähemmistöryhmän nuorten aikuisten elämää. Miten miehitys ja poliittinen kriisi ovat läsnä nuorten elämässä? Onko nuorten kaikki unelmat kahlittu? Kirjan kirjoittaja Pirkko Tuhkanen haastatteli kesällä 2011 kirjaa varten yhtätoista nuorta aikuista Länsirannalla. "Palestiinalaiset nuoret eivät ehkä saavuta kaikkea sitä, mistä he haaveilevat. Poliittinen kriisi, vanhempien taustat ja taloudellinen tilanne rajoittavat heidän mahdollisuuksiaan. Haastattelemani nuoret eivät silti olleet toivottomia. He katsoivat eteenpäin ja tekivät realistisia suunnitelmia", Tuhkanen kertoo. Pirkko Tuhkanen on työskennellyt Suomen Lähetysseuran työntekijänä Israelissa ja palestiinalaisalueilla noin 20 vuotta. Hän on koulutukseltaan diakoni ja yhteiskuntatieteiden maisteri.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Tekijä Tuhkanen, Pirkko
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 123
ISBN 9789516244214
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 1
Tilausnumero 8338613
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat elämäntilanne, henkilöhistoria, kristityt, Lähi-itä, Länsiranta, nuoret aikuiset, Palestiina, palestiinalaiset, tietokirjallisuus, uskonnolliset vähemmistöt, Kristillinen lähetystyö
Alanimike 8338613

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kahlitut unelmat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot