Käännyttämistä vai kääntymystä? - Risto A. Ahonen

vallankäytön ja kristillisen todistuksen suhde

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

7,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Ahonen, Risto A.
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 192

Lisätiedot

Kirkkoa ja varsinkin sen lähetystyötä on usein syytetty käännyttämisestä. Väite sisältää oletuksen, että ihmisiä yritettäisiin painostamalla tai pakottamalla saada kristinuskon kannattajiksi. Käännyttäminen käsitteenä poikkeaa kuitenkin kristilliseen uskoon olennaisesti kuuluvasta kehotuksesta kääntyä Jumalan puoleen. Dosentti, teologian tohtori Risto Ahonen tarkastelee kirjassaan kristillisen kirkon ja vallankäytön suhdetta eri aikoina. Kääntymisteologian on tehnyt viime vuosina ajankohtaiseksi niin uusia piirteitä saanut uskonnonvapauskeskustelu kuin kristinuskon kasvu etelässä ja islamin nousu Euroopassa.

Lisätiedot

Kuvaus Kirkkoa ja varsinkin sen lähetystyötä on usein syytetty käännyttämisestä. Väite sisältää oletuksen, että ihmisiä yritettäisiin painostamalla tai pakottamalla saada kristinuskon kannattajiksi. Käännyttäminen käsitteenä poikkeaa kuitenkin kristilliseen uskoon olennaisesti kuuluvasta kehotuksesta kääntyä Jumalan puoleen. Dosentti, teologian tohtori Risto Ahonen tarkastelee kirjassaan kristillisen kirkon ja vallankäytön suhdetta eri aikoina. Kääntymisteologian on tehnyt viime vuosina ajankohtaiseksi niin uusia piirteitä saanut uskonnonvapauskeskustelu kuin kristinuskon kasvu etelässä ja islamin nousu Euroopassa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Tekijä Ahonen, Risto A.
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 192
ISBN 9789516243934
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 8338595
Asiasanat historia, julistus, kirkko, kristillisyys, kristinusko, kääntymys, lähetystyö, länsimainen kulttuuri, postmodernismi, raamatuntulkinta, ristiretket, tietokirjallisuus, uskonto, vallankäyttö, Kirstillinen hartauskirjallisu
Alanimike 8338595

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Käännyttämistä vai kääntymystä?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot