Juoksuhaudoista uussuomettumiseen - Matti Vuorikoski

Suomi-Venäjä-Seura 70 vuotta Pirkanmaalla

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

22,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Vuorikoski, Matti
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 232

Lisätiedot

Syksyllä 1944 perustettu Suomi-Neuvostoliitto-Seura (SN-Seura) on ollut moniulotteinen järjestö. Se on nähty osana vasemmistolaisen työväenliikkeen historiaa, kulttuurijärjestönä ja kansalaisjärjestönä. Suomi-Neuvostoliitto-Seura syntyi nopeasti syksyllä 1944, mutta ei suinkaan tyhjästä. SN-Seuran edeltäjänä pidetään Suomen-Neuvostoliiton rauhan ja ystävyyden seuraa. Sen julkinen toiminta jäi varsin lyhyeksi, mutta järjestö näytteli merkittävää osaa vasemmistolaisen työväenliikkeen historiassa ja sen jäsenet osaltaan vaikuttivat SN-Seuran nopeaan syntyyn. Ilmaisu "ryömäläinen" korvasi "kommunistin" useaksi vuodeksi vasemmistosuunnan kannattajien yleisenä nimenä. Juoksuhaudoista uussuomettumiseen on kokonaisesitys Suomi-Venäjä-Seuran ja sen edeltäjien toiminnasta Pirkanmaalla niiden syntyhetkestä nykypäivään.

Lisätiedot

Kuvaus Syksyllä 1944 perustettu Suomi-Neuvostoliitto-Seura (SN-Seura) on ollut moniulotteinen järjestö. Se on nähty osana vasemmistolaisen työväenliikkeen historiaa, kulttuurijärjestönä ja kansalaisjärjestönä. Suomi-Neuvostoliitto-Seura syntyi nopeasti syksyllä 1944, mutta ei suinkaan tyhjästä. SN-Seuran edeltäjänä pidetään Suomen-Neuvostoliiton rauhan ja ystävyyden seuraa. Sen julkinen toiminta jäi varsin lyhyeksi, mutta järjestö näytteli merkittävää osaa vasemmistolaisen työväenliikkeen historiassa ja sen jäsenet osaltaan vaikuttivat SN-Seuran nopeaan syntyyn. Ilmaisu "ryömäläinen" korvasi "kommunistin" useaksi vuodeksi vasemmistosuunnan kannattajien yleisenä nimenä. Juoksuhaudoista uussuomettumiseen on kokonaisesitys Suomi-Venäjä-Seuran ja sen edeltäjien toiminnasta Pirkanmaalla niiden syntyhetkestä nykypäivään.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Books on Demand
Tekijä Vuorikoski, Matti
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 232
ISBN 9789523188853
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350378
Asiasanat Neuvostoliitto, Suomi, Suomi-Neuvostoliitto-seura, Suomi-Venäjä-seura, Tampere, tietokirjallisuus, Venäjä, ystävyysseurat, Kansalais- ja järjestötoiminta
Alanimike 8350378

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Juoksuhaudoista uussuomettumiseen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot