Juokse, hyppää, heitä, ota kiinni! - Timo Jaakkola

Perusliikuntataitojen opettaminen lapsille ja nuorille

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

51,10 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Jaakkola, Timo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 267

Lisätiedot

Mitä paremmin lapsi ja nuori hallitsee perusliikuntataidot, sitä parempi elämä hänellä on edessään. Tiedetään, että perusliikuntataitojen juoksemisen, hyppäämisen, heittämisen ja kiinni ottamisen hallinta on yhteydessä muun muassa ajattelun ja sosiaalisten taitojen kehittymiseen sekä menestymiseen koulussa. Näiden taitojen hallinta antaa eväät myös koko eliniän kestävän aktiivisen ja liikunnallisen elämäntavan muodostumiseen. Vain ohjaajan mielikuvitus rajoittaa niitä mahdollisuuksia, joita perusliikuntataitojen harjoittelu tarjoaa! Tämä kirja antaa tukun tietoa siitä, miten perusliikuntataitoja kannattaa opettaa ja miksi niihin panostaminen on niin tärkeää. Lisäksi kirja on täynnä käytännön harjoitteita käytettäväksi varhaiskasvatuksesta yläkouluikään. Teoksen harjoitukset on valittu niin, että niiden ohjaaminen onnistuu keneltä tahansa ilman liikunta-alan koulutusta. Teos on itsenäinen jatko-osa kirjalle Krokotiilijuoksu ja 234 toimintaideaa motoristen taitojen kehittämiseksi. Yhdessä teokset muodostavat kokonaisuuden, jossa ohjaajalla on sekä tietoa että lähes loppumaton varasto aktiviteetteja perusliikuntataitojen opettamiseen.

Lisätiedot

Kuvaus Mitä paremmin lapsi ja nuori hallitsee perusliikuntataidot, sitä parempi elämä hänellä on edessään. Tiedetään, että perusliikuntataitojen juoksemisen, hyppäämisen, heittämisen ja kiinni ottamisen hallinta on yhteydessä muun muassa ajattelun ja sosiaalisten taitojen kehittymiseen sekä menestymiseen koulussa. Näiden taitojen hallinta antaa eväät myös koko eliniän kestävän aktiivisen ja liikunnallisen elämäntavan muodostumiseen. Vain ohjaajan mielikuvitus rajoittaa niitä mahdollisuuksia, joita perusliikuntataitojen harjoittelu tarjoaa! Tämä kirja antaa tukun tietoa siitä, miten perusliikuntataitoja kannattaa opettaa ja miksi niihin panostaminen on niin tärkeää. Lisäksi kirja on täynnä käytännön harjoitteita käytettäväksi varhaiskasvatuksesta yläkouluikään. Teoksen harjoitukset on valittu niin, että niiden ohjaaminen onnistuu keneltä tahansa ilman liikunta-alan koulutusta. Teos on itsenäinen jatko-osa kirjalle Krokotiilijuoksu ja 234 toimintaideaa motoristen taitojen kehittämiseksi. Yhdessä teokset muodostavat kokonaisuuden, jossa ohjaajalla on sekä tietoa että lähes loppumaton varasto aktiviteetteja perusliikuntataitojen opettamiseen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Jaakkola, Timo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 267
ISBN 9789524517188
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8262487
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat harjoitukset, K-kirjat, lapset, leikit, liikunta, liikuntakasvatus, liikuntaleikit, liikuntataidot, motoriset taidot, nuoret, opetus, pelit
Alanimike 8262487

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Juokse, hyppää, heitä, ota kiinni!

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot