Jumalasta VOI puhua! - Sammeli Juntunen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

8,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Juntunen, Sammeli
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 223

Lisätiedot

On nykyään varsin yleinen ajattelutapa, että Jumalasta ei voi puhua, koska hän on niin suuri, että ihmisen sanat eivät voi tavoittaa häntä. Teologian traditiossa on kuitenkin pohdittu monia erilaisia syitä sille, miksi näin ei tarvitse ajatella. Tämä kirja esittelee niitä. Liikkeelle lähdetään luonnontieteiden ja luomisuskon välisestä keskustelusta, joka edustaa nykyaikaista luonnollista teologiaa. Se ei kuitenkaan voi viedä jumalapuhetta "porstuaa pidemmälle". Jumalapuhe tarvitsee Jeesuksessa tapahtunutta taivaan ja maan yhdistymistä, jossa inhimilliset sanat saavat tarttumapinnan Jumalaan. Jumalasta voi kuin voikin puhua.

Lisätiedot

Kuvaus On nykyään varsin yleinen ajattelutapa, että Jumalasta ei voi puhua, koska hän on niin suuri, että ihmisen sanat eivät voi tavoittaa häntä. Teologian traditiossa on kuitenkin pohdittu monia erilaisia syitä sille, miksi näin ei tarvitse ajatella. Tämä kirja esittelee niitä. Liikkeelle lähdetään luonnontieteiden ja luomisuskon välisestä keskustelusta, joka edustaa nykyaikaista luonnollista teologiaa. Se ei kuitenkaan voi viedä jumalapuhetta "porstuaa pidemmälle". Jumalapuhe tarvitsee Jeesuksessa tapahtunutta taivaan ja maan yhdistymistä, jossa inhimilliset sanat saavat tarttumapinnan Jumalaan. Jumalasta voi kuin voikin puhua.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Perussanoma
Tekijä Juntunen, Sammeli
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 223
ISBN 9789518887372
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8341372
Asiasanat inkarnaatio, Jumala, jumaluus, luominen, Pyhä Henki, teismi, teologia, tietokirjallisuus, Dogmatiikka, kristill.etiikka
Alanimike 8341372

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Jumalasta VOI puhua!

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot