Jumalan suuri suunnitelma - Liisi Jokiranta

Paavalin Efesolaiskirjeen huikeita näköaloja

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

27,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Jokiranta, Liisi
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 288

Lisätiedot

Efesolaiskirje avaa meille ikkunan ikuisuuteen, aikaan jolloin maailmaa ei vielä ollutkaan. Jo silloin Jumala teki suunnitelman ihmiskunnan lunastamiseksi synnin vallasta. Sen hän on myös toteuttanut - ja toteuttaa - hyväksi näkemällään tavalla. Mekin kaikki kuulumme osana siihen. Kirje tuo myös esiin selvemmin ja sykähdyttävämmin kuin mikään muu Raamatun kirja kristillisen seurakunnan aseman ja merkityksen sekä ajankohtaisen kysymyksen kristittyjen yhtedestä. Liisi Jokiranta on kirjailija, teologian maisteri ja kokenut raamattukouluttaja.

Lisätiedot

Kuvaus Efesolaiskirje avaa meille ikkunan ikuisuuteen, aikaan jolloin maailmaa ei vielä ollutkaan. Jo silloin Jumala teki suunnitelman ihmiskunnan lunastamiseksi synnin vallasta. Sen hän on myös toteuttanut - ja toteuttaa - hyväksi näkemällään tavalla. Mekin kaikki kuulumme osana siihen. Kirje tuo myös esiin selvemmin ja sykähdyttävämmin kuin mikään muu Raamatun kirja kristillisen seurakunnan aseman ja merkityksen sekä ajankohtaisen kysymyksen kristittyjen yhtedestä. Liisi Jokiranta on kirjailija, teologian maisteri ja kokenut raamattukouluttaja.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Uusi Tie
Tekijä Jokiranta, Liisi
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 288
ISBN 9789516196100
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 21744982
Asiasanat evankelinen liike, Jumala, Kirje efesolaisille, Raamattu, raamatuntulkinta, tahto, tietokirjallisuus, Uusi testamentti, Apostolien teot Apost. kirjeet
Alanimike 21744982

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Jumalan suuri suunnitelma

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot