Jumala on kaupunkinsa vahva turva -

SRK:n suviseurat Lopella 29.6.-2.7.2012

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

19,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 400

Lisätiedot

Lopen suviseurat olivat järjestyksessään 104. suuret seurat. Niistä tehty kirja on puolestaan 102. suviseurajulkaisu. Sarjalla on pitkät perinteet, mutta silti jokainen suviseurajulkaisu on ainutlaatuinen. Saarnat ovat suviseurajulkaisun keskeistä sisältöä. Tästäkin julkaisusta löytyvät kaikki Lopen suviseurojen saarnat. Niitä on muokattu hellällä kädellä säilyttäen puhujan saarnakielen ominaispiirteet ja sanonnat. Julkaisussa on myös toimittajan katsaus, seuravieraiden haastatteluja ja alustukset puhujain ja seurakuntavanhinten kokouksesta sekä tiedotustilaisuudesta. Kirjaa elävöittää tuttuun tapaan runsas kuvamateriaali.

Lisätiedot

Kuvaus Lopen suviseurat olivat järjestyksessään 104. suuret seurat. Niistä tehty kirja on puolestaan 102. suviseurajulkaisu. Sarjalla on pitkät perinteet, mutta silti jokainen suviseurajulkaisu on ainutlaatuinen. Saarnat ovat suviseurajulkaisun keskeistä sisältöä. Tästäkin julkaisusta löytyvät kaikki Lopen suviseurojen saarnat. Niitä on muokattu hellällä kädellä säilyttäen puhujan saarnakielen ominaispiirteet ja sanonnat. Julkaisussa on myös toimittajan katsaus, seuravieraiden haastatteluja ja alustukset puhujain ja seurakuntavanhinten kokouksesta sekä tiedotustilaisuudesta. Kirjaa elävöittää tuttuun tapaan runsas kuvamateriaali.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Suomen rauhanyhdistysten keskusyhdistys
Toimittaja Hintikka, Matti
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0782-2847
Sivumäärä 400
ISBN 9789518432077
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8340691
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat lestadiolaisuus, saarnat, seurat, Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys, suviseurat, tietokirjallisuus, Käytänöllinen teologia
Alanimike 8340691

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Jumala on kaupunkinsa vahva turva

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot