Julkista - yksityistä millaisissa rakenteissa? -

juhlakirja professori Eija Mäkisen 60-vuotispäiväksi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

92,95 €
Toimitusaika-arvio: Ei saatavilla
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 525

Lisätiedot

Julkisoikeuden professori, HTT, OTL, varatuomari Eija Mäkinen täyttää 60 vuotta 25.8.2012. Hänen keskeisimmät kiinnostuksen kohteensa ovat kunnallisoikeus, hallinto-oikeus, ympäristöoikeus - sekä erityisesti yksityisen ja julkisen toiminnan rajapinnat. Myös ajankohtaiset kuntakentän uudistuksiin liittyvät kysymykset sekä osallisuuteen liittyvät pohdinnat ovat Eija Mäkisen alaa. Vuosien varrella näiden teemojen ympärille onkin kertynyt melkoinen yhteistyöverkosto, mikä edustavasti näkyy myös juhlakirjamme sisällössä. Edellä mainitut seikat tekevät juhlakirjasta moniaineksisen. Mukana on kirjoittajia hyvin monilta oikeudenaloilta ja hallintotieteistä. Myös Eija Mäkisen tehokas verkostoituminen erityisesti pohjoismaiseen tutkijakuntaan näkyy kirjaan päätyneissä kirjoituksissa. Hänelle on tuttu oman uransa kautta myös yliopiston ulkopuolinen kenttä ja monet puheenvuorot tässä teoksessakin ovat sellaisten henkilöiden kirjoittamia, jotka työssään painivat oikeudellisten ongelmien kanssa käytännön tasolla. Eija Mäkisessä henkilönä kulminoituvat tämän ajan tieteentekijän ihanneominaisuudet: avoimuus, kansainvälisyys ja monialaisuus. Hän on myös mutkaton ja helposti lähestyttävä professori ja työtoveri, joka on viimeisimpänä tehtävänään luotsannut julkisoikeuden oppiainetta Vaasan yliopistossa vankalla ammattitaidollaan ja periksiantamattomalla asenteellaan läpi monien muutosten. Käsillä olevaa juhlakirjaa ei olisi voitu toteuttaa ilman Pohjoismaiden hallinnollisen liiton Suomen osasto ry:n (NAF) myöntämää taloudellista tukea, eikä jokaisen - usein hyvin kiireisen - henkilön panosta, joka tähän kirjaan on lupautunut muiden tehtäviensä ohella kirjoittamaan. Merkittävän työn kirjan painokuntoon saattamiseksi on myös tehnyt HTK Salla Kyrönlahti. Kiitämme teitä jokaista ja onnittelemme sydämellisesti syntymäpäiväsankaria!

Lisätiedot

Kuvaus Julkisoikeuden professori, HTT, OTL, varatuomari Eija Mäkinen täyttää 60 vuotta 25.8.2012. Hänen keskeisimmät kiinnostuksen kohteensa ovat kunnallisoikeus, hallinto-oikeus, ympäristöoikeus - sekä erityisesti yksityisen ja julkisen toiminnan rajapinnat. Myös ajankohtaiset kuntakentän uudistuksiin liittyvät kysymykset sekä osallisuuteen liittyvät pohdinnat ovat Eija Mäkisen alaa. Vuosien varrella näiden teemojen ympärille onkin kertynyt melkoinen yhteistyöverkosto, mikä edustavasti näkyy myös juhlakirjamme sisällössä. Edellä mainitut seikat tekevät juhlakirjasta moniaineksisen. Mukana on kirjoittajia hyvin monilta oikeudenaloilta ja hallintotieteistä. Myös Eija Mäkisen tehokas verkostoituminen erityisesti pohjoismaiseen tutkijakuntaan näkyy kirjaan päätyneissä kirjoituksissa. Hänelle on tuttu oman uransa kautta myös yliopiston ulkopuolinen kenttä ja monet puheenvuorot tässä teoksessakin ovat sellaisten henkilöiden kirjoittamia, jotka työssään painivat oikeudellisten ongelmien kanssa käytännön tasolla. Eija Mäkisessä henkilönä kulminoituvat tämän ajan tieteentekijän ihanneominaisuudet: avoimuus, kansainvälisyys ja monialaisuus. Hän on myös mutkaton ja helposti lähestyttävä professori ja työtoveri, joka on viimeisimpänä tehtävänään luotsannut julkisoikeuden oppiainetta Vaasan yliopistossa vankalla ammattitaidollaan ja periksiantamattomalla asenteellaan läpi monien muutosten. Käsillä olevaa juhlakirjaa ei olisi voitu toteuttaa ilman Pohjoismaiden hallinnollisen liiton Suomen osasto ry:n (NAF) myöntämää taloudellista tukea, eikä jokaisen - usein hyvin kiireisen - henkilön panosta, joka tähän kirjaan on lupautunut muiden tehtäviensä ohella kirjoittamaan. Merkittävän työn kirjan painokuntoon saattamiseksi on myös tehnyt HTK Salla Kyrönlahti. Kiitämme teitä jokaista ja onnittelemme sydämellisesti syntymäpäiväsankaria!
Toimitusaika Ei saatavilla kauttamme
Kustantaja Vaasan yliopisto
Toimittaja Helenelund, Jan-Erik - Luoto, Ilpo - Mäntylä, Niina - Siikavirta, Kristian
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0355-2667
Sivumäärä 525
ISBN 9789524764087
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8351485
Asiasanat hallinto-oikeus, julkinen sektori, kunnallishallinto, kunnallisoikeus, oikeus, tietokirjallisuus, työoikeus, työsuhde, virkamiesoikeus, yksityinen sektori, Oikeustiede
Alanimike 8351485

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Julkista - yksityistä millaisissa rakenteissa?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot