Jooga & Mindfulness -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

14,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 130

Lisätiedot

Helppo opas - Ammattilaisen ohjeet - Mindfulness-vinkit TIETOA JOOGASTA Selvitä, mitä jooga tarkoittaa ja miksi se todistetusti rentouttaa ja lievittää stressiä. Sekä keho että mieli hyötyvät päivittäisestä joogatuokiosta, joka kestää vain kymmenen minuuttia. OPI PERUSTIEDOT Tässä osiossa kerromme joogan harrastamisen perusteista. Opi hengittämään oikein ja kokeile lämmittelyasentoja sekä -sarjoja, jotka suojaavat kehoa ja tehostavat saatuja hyötyjä ASENTOON! Nyt harjoitellaan asentoja, jotka muodostavat kymmenen minuutin joogan perustan. Jokaisen asennon ohesta löydät ammattilaisen laatimat helpot ohjeet ja vinkit, joiden avulla muokkaat asennoista sinulle sopivan tasoisia RAUHOITTAVAT LIIKESARJAT Tässä osiossa perusasiat on yhdistetty stressiä lieventäviksi liikesarjoiksi. Haluatko päihittää työuupumuksen, helpottaa unettomuutta tai rentoutua päivän jälkeen? Löydät jokaiseen tarkoitukseen sopivan kymmenen minuutin liikesarjan PALAUTTAVAT LIIKKEET Lääkitse itseäsi näillä syvästi rentouttavilla ja palauttavilla jooga-asennoilla sekä liikesarjoilla. Kauniin yksinkertaiset mutta syvällisen tehokkaat liikkeet tasapainottavat kehoa ja mieltä. Ne parantavat myös keskittymiskykyä MINDFULNESS Kun kehosi on rauhoittunut, lepuuta mieltäsi helpoilla meditaatio ja mindfulness-harjoituksilla. Ei huolta, emme veisaa tuntikausia emmekä vain istuskele lootusasennossa. Yksinkertaisten mindfulnessharjoitusten avulla päästät huolistasi hetkessä irti.

Lisätiedot

Kuvaus Helppo opas - Ammattilaisen ohjeet - Mindfulness-vinkit TIETOA JOOGASTA Selvitä, mitä jooga tarkoittaa ja miksi se todistetusti rentouttaa ja lievittää stressiä. Sekä keho että mieli hyötyvät päivittäisestä joogatuokiosta, joka kestää vain kymmenen minuuttia. OPI PERUSTIEDOT Tässä osiossa kerromme joogan harrastamisen perusteista. Opi hengittämään oikein ja kokeile lämmittelyasentoja sekä -sarjoja, jotka suojaavat kehoa ja tehostavat saatuja hyötyjä ASENTOON! Nyt harjoitellaan asentoja, jotka muodostavat kymmenen minuutin joogan perustan. Jokaisen asennon ohesta löydät ammattilaisen laatimat helpot ohjeet ja vinkit, joiden avulla muokkaat asennoista sinulle sopivan tasoisia RAUHOITTAVAT LIIKESARJAT Tässä osiossa perusasiat on yhdistetty stressiä lieventäviksi liikesarjoiksi. Haluatko päihittää työuupumuksen, helpottaa unettomuutta tai rentoutua päivän jälkeen? Löydät jokaiseen tarkoitukseen sopivan kymmenen minuutin liikesarjan PALAUTTAVAT LIIKKEET Lääkitse itseäsi näillä syvästi rentouttavilla ja palauttavilla jooga-asennoilla sekä liikesarjoilla. Kauniin yksinkertaiset mutta syvällisen tehokkaat liikkeet tasapainottavat kehoa ja mieltä. Ne parantavat myös keskittymiskykyä MINDFULNESS Kun kehosi on rauhoittunut, lepuuta mieltäsi helpoilla meditaatio ja mindfulness-harjoituksilla. Ei huolta, emme veisaa tuntikausia emmekä vain istuskele lootusasennossa. Yksinkertaisten mindfulnessharjoitusten avulla päästät huolistasi hetkessä irti.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Readme.fi
Kääntäjä Haapasalo, Jade
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 130
ISBN 9789523214415
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 7735981
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat asennot, harjoitukset, jooga, liikkeet, mietiskely, rentoutus, stressinhallinta, tietoinen läsnäolo, tietokirjallisuus, Liikunta Urheilu
Alanimike 7735981

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Jooga & Mindfulness

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot