Johdatus kristilliseen kasvatukseen -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

46,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 539

Lisätiedot

Kristillisen kasvatuksen perusteos, joka tarjoaa tietopaketin kristillisen kasvatuksen lähtökohdista tulevaisuuden näkökulmiin saakka. Se käsittelee mm. uskonnonvapauden kehitystä ja sisältöä, uskontokasvatusta varhaiskasvatuksessa ja koulussa, ev. lut. kirkon kasvatustyötä, kristillisen kasvatuksen pedagogiikkaa ja didaktiikkaa ja kasvattajan identiteettiä. Kirjoittajia ovat mm prof. Tapio Puolimatka, prof. Kirsi Tirri, piispa Wille Riekkinen, prof. Veli-Matti Värri, prof. Juha Seppo ja opetusneuvos Antti Vanne.

Lisätiedot

Kuvaus Kristillisen kasvatuksen perusteos, joka tarjoaa tietopaketin kristillisen kasvatuksen lähtökohdista tulevaisuuden näkökulmiin saakka. Se käsittelee mm. uskonnonvapauden kehitystä ja sisältöä, uskontokasvatusta varhaiskasvatuksessa ja koulussa, ev. lut. kirkon kasvatustyötä, kristillisen kasvatuksen pedagogiikkaa ja didaktiikkaa ja kasvattajan identiteettiä. Kirjoittajia ovat mm prof. Tapio Puolimatka, prof. Kirsi Tirri, piispa Wille Riekkinen, prof. Veli-Matti Värri, prof. Juha Seppo ja opetusneuvos Antti Vanne.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Toimittaja Porkka, Jouko
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 539
ISBN 9789516277052
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 10744118
Asiasanat evankelis-luterilainen kirkko, kirkon kasvatustoiminta, koulu, kristillinen kasvatus, pedagogiikka, tietokirjallisuus, uskonnonvapaus, uskontokasvatus, Kristill. opetus ja kasvatus
Alanimike 10744118

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Johdatus kristilliseen kasvatukseen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot