Johdatus Emanuel Swedenborgin filosofiaan - Pertti Niemi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Tekijä: Niemi, Pertti
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2001
  • Sivut: 241

Lisätiedot

Kirja on ensimmäinen suomenkielinen yleisesitys Emanuel Swedenborgin laajasta tuotannosta. Se sisältää myös Emanuel Swedenborgin biografian. Emanuel Swedenborg (1688-1771) oli 1700-luvun yleisnero, jonka tieteellinen tuotanto käsittää yli neljä hyllymetriä teoksia. Hän kunnostautui mm. matemaatikkona, fyysikkona, kemistinä, anatomina, fysiologina, metallurgina, filosofina ja teologina. Hän hallitsi kahdeksaa kieltä ja kirjoitti teoksensa latinaksi. Hän teoksistaan on löytynyt mm. lentokoneen, sukellusveneen ja konekiväärin luonnokset. Myöhemmällä iällään Swedenborg tuli kuuluisaksi selvänäkijänä ja laajojen teologisten teosten tekijänä. Swedenborgilta on saanut vaikutteita mm. Goethe, Balzac, Dostojevski ja August Strindberg. Myös Jean Sibelius ja Aleksis Kivi tutkivat Swedenborgia. Stanfordin yliopiston psykologien historiallisia henkilöitä koskeva tutkimus arvioi Swedenborgin älykkyysosamäärän ylittävän 200.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja on ensimmäinen suomenkielinen yleisesitys Emanuel Swedenborgin laajasta tuotannosta. Se sisältää myös Emanuel Swedenborgin biografian. Emanuel Swedenborg (1688-1771) oli 1700-luvun yleisnero, jonka tieteellinen tuotanto käsittää yli neljä hyllymetriä teoksia. Hän kunnostautui mm. matemaatikkona, fyysikkona, kemistinä, anatomina, fysiologina, metallurgina, filosofina ja teologina. Hän hallitsi kahdeksaa kieltä ja kirjoitti teoksensa latinaksi. Hän teoksistaan on löytynyt mm. lentokoneen, sukellusveneen ja konekiväärin luonnokset. Myöhemmällä iällään Swedenborg tuli kuuluisaksi selvänäkijänä ja laajojen teologisten teosten tekijänä. Swedenborgilta on saanut vaikutteita mm. Goethe, Balzac, Dostojevski ja August Strindberg. Myös Jean Sibelius ja Aleksis Kivi tutkivat Swedenborgia. Stanfordin yliopiston psykologien historiallisia henkilöitä koskeva tutkimus arvioi Swedenborgin älykkyysosamäärän ylittävän 200.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Tabernaculum Dei
Tekijä Niemi, Pertti
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 241
ISBN 9519848312
Ilmestymisvuosi 2001
Painos 1
Tilausnumero 8313435
Asiasanat 1700-luku, filosofit, kääntymys, näyt, raamatuntulkinta, Ruotsi, swedenborgilaisuus, tietokirjallisuus, uskonnonfilosofia, Filosofia
Alanimike 8313435

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Johdatus Emanuel Swedenborgin filosofiaan

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot