Johda dialogia - George Kohlrieser

panttivankineuvottelijan opit tiukkoihin vuorovaikutustilanteisiin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

63,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Kohlrieser, George
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 286

Lisätiedot

Entinen panttivankineuvottelija, nykyinen IMD:n johtamisen professori George Kohlrieser on provosoivassa kirjassaan kiteyttänyt oppinsa ihmisten kohtaamisesta ja aidosta toimivasta vuorovaikutuksesta. Kohlrieser paljastaa, miten panttivankineuvotteluissa hyväksi havaittuja menetelmiä ja psykologisia oivalluksia voidaan soveltaa menestyksekkäästi henkilökohtaisiin ja liikesuhteisiin. Askel askeleelta Kohlrieser tarjoaa seitsemän avaintekijää, joiden avulla kuka tahansa voi poistaa esteet, jotka ovat ongelmanratkaisun tiellä.

Lisätiedot

Kuvaus Entinen panttivankineuvottelija, nykyinen IMD:n johtamisen professori George Kohlrieser on provosoivassa kirjassaan kiteyttänyt oppinsa ihmisten kohtaamisesta ja aidosta toimivasta vuorovaikutuksesta. Kohlrieser paljastaa, miten panttivankineuvotteluissa hyväksi havaittuja menetelmiä ja psykologisia oivalluksia voidaan soveltaa menestyksekkäästi henkilökohtaisiin ja liikesuhteisiin. Askel askeleelta Kohlrieser tarjoaa seitsemän avaintekijää, joiden avulla kuka tahansa voi poistaa esteet, jotka ovat ongelmanratkaisun tiellä.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Alma Talent
Tekijä Kohlrieser, George
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 286
ISBN 9789521422027
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8343681
Asiasanat dialogi, esimiehet, johtajat, johtajuus, johtaminen, konfliktinratkaisu, konfliktit, neuvottelutaito, sosiaalinen vuorovaikutus, sosiaaliset taidot, tietokirjallisuus, tunneäly, työyhteisöt, vuorovaikutus, Tunne- ja tahtotoiminnot
Alanimike 8343681

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Johda dialogia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot