Jeesus-huijaus paljastuu - Craig A. Evans

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

5,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Evans, Craig A.
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 336

Lisätiedot

Raamatun historiallinen tutkimus näyttää tuottavat uuden ja ihmeellisen Jeesus-kuvauksen aina sopivasti joka pääsiäiseksi. Mitä erikoisempi kuvaus, mitä enemmän se poikkeaa perinteisestä Jeesus-käsityksestä, sitä enemmän se saa huomiota lehdistöltä. Miksi mediaa seuraava yleisö on valmis nielemään kaikenlaiset väittämät? Miksi tutkijat ovat niin innokkaita tekaisemaan kaikenlaisia uusia jeesuksia? Maailman johtaviin Uuden testamentin tutkijoihin lukeutuva Craig Evans paljastaa, miten tietyt valitut metodit ja ennakko-oletukset kuin vääjäämättä johtavat lähdeaineiston vääristelyyn. Evans tekee eroa huijauksen ja vakavasti otettavan historian Jeesuksen tutkimuksen välillä "kadonneista kristinuskoista" ja Jeesus Seminaarista aina Juudaksen evankeliumiin ja Dan Browniin Da Vinci -koodiin.

Lisätiedot

Kuvaus Raamatun historiallinen tutkimus näyttää tuottavat uuden ja ihmeellisen Jeesus-kuvauksen aina sopivasti joka pääsiäiseksi. Mitä erikoisempi kuvaus, mitä enemmän se poikkeaa perinteisestä Jeesus-käsityksestä, sitä enemmän se saa huomiota lehdistöltä. Miksi mediaa seuraava yleisö on valmis nielemään kaikenlaiset väittämät? Miksi tutkijat ovat niin innokkaita tekaisemaan kaikenlaisia uusia jeesuksia? Maailman johtaviin Uuden testamentin tutkijoihin lukeutuva Craig Evans paljastaa, miten tietyt valitut metodit ja ennakko-oletukset kuin vääjäämättä johtavat lähdeaineiston vääristelyyn. Evans tekee eroa huijauksen ja vakavasti otettavan historian Jeesuksen tutkimuksen välillä "kadonneista kristinuskoista" ja Jeesus Seminaarista aina Juudaksen evankeliumiin ja Dan Browniin Da Vinci -koodiin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Perussanoma
Tekijä Evans, Craig A.
Kääntäjä Leu, Anne
Sidosasu pehmeäkantinen
Formaatin lisätiedot Lankasidos
Sivumäärä 336
ISBN 9789518887136
Ilmestymisvuosi 2014
Alkuteos Fabricating Jesus
Tilausnumero 8341355
Asiasanat eksegetiikka, historia, kristinusko, kristologia, Raamatun henkilöt, raamatunhistoria, raamatuntulkinta, tietokirjallisuus, Raamattu, Raamattututkimus
Alanimike 8341355

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Jeesus-huijaus paljastuu

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot