In Vino veritas - Pekka Nuikki

Viinit keräilyn ja sijoittamisen kohteena

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

59,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Nuikki, Pekka
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 267

Lisätiedot

In Vino veritas keskittyy viineihin, niiden keräämiseen ja niillä kauppaa käyviin sijoitusmarkkinoihin. Kirja on jatkoa kirjoittajan edelliselle viinisijoittamisesta kertovalle ja Suomessa lähes 10 000 kopiota myyneelle arvostelumenestykselle. Viini on kuulunut jo vuodesta 1760 parhaiden sijoituskohteiden joukkoon maailmassa. Se on ollut viimeisten vuosikymmenien aikana useana vuotena tuottoisin sijoituskohde maailmassa ja sijoittunut joka vuosi vähintään viiden menestyneimmän joukkoon. Parhaiden sijoitusviinien hintojen nousu on ollut 2000-luvulla yli 1500 prosenttia. In Vino veritas on kirjoitettu erityisesti Suomessa asuvaa viininharrastajaa ajatellen. Niinpä se kertoo huippuviinien keräilystä, hankkimisesta ja niiden hinnoista juuri suomalaisen viininharrastajan näkökulmasta. Kirja antaa käytännön ohjeita niin aloittelevalle viininkeräilijälle kuin vakavalle viinisijoittajalle. Kirjassa esitellään parhaita sijoitus- ja keräilyviinejä, kerrotaan viinien hintojenkehityksestä, tunnetuimmista viinihuutokaupoista sekä viinikaupoista, annetaan ohjeita viinien hankkimiseen, varastoimiseen ja myymiseen sekä tietysti niistä nauttimiseen. Kirjassa myös arvioidaan parhaat sijoitusviinit, vuosikerrat ja viinitilat sekä kerrotaan ajankohtaisten markkinaraporttien avulla viinien sijoitusmarkkinoiden tilasta nyt ja tulevaisuudessa. In Vino Veritas on kirjoitettu kaikille kotimaisille viininharrastajille ja viinien keräilijöille, joita kiinnostavat maailman halutuimmat ja kalleimmat viinit niin nautittuina kuin keräilyn ja sijoittamisen kohteina.

Lisätiedot

Kuvaus In Vino veritas keskittyy viineihin, niiden keräämiseen ja niillä kauppaa käyviin sijoitusmarkkinoihin. Kirja on jatkoa kirjoittajan edelliselle viinisijoittamisesta kertovalle ja Suomessa lähes 10 000 kopiota myyneelle arvostelumenestykselle. Viini on kuulunut jo vuodesta 1760 parhaiden sijoituskohteiden joukkoon maailmassa. Se on ollut viimeisten vuosikymmenien aikana useana vuotena tuottoisin sijoituskohde maailmassa ja sijoittunut joka vuosi vähintään viiden menestyneimmän joukkoon. Parhaiden sijoitusviinien hintojen nousu on ollut 2000-luvulla yli 1500 prosenttia. In Vino veritas on kirjoitettu erityisesti Suomessa asuvaa viininharrastajaa ajatellen. Niinpä se kertoo huippuviinien keräilystä, hankkimisesta ja niiden hinnoista juuri suomalaisen viininharrastajan näkökulmasta. Kirja antaa käytännön ohjeita niin aloittelevalle viininkeräilijälle kuin vakavalle viinisijoittajalle. Kirjassa esitellään parhaita sijoitus- ja keräilyviinejä, kerrotaan viinien hintojenkehityksestä, tunnetuimmista viinihuutokaupoista sekä viinikaupoista, annetaan ohjeita viinien hankkimiseen, varastoimiseen ja myymiseen sekä tietysti niistä nauttimiseen. Kirjassa myös arvioidaan parhaat sijoitusviinit, vuosikerrat ja viinitilat sekä kerrotaan ajankohtaisten markkinaraporttien avulla viinien sijoitusmarkkinoiden tilasta nyt ja tulevaisuudessa. In Vino Veritas on kirjoitettu kaikille kotimaisille viininharrastajille ja viinien keräilijöille, joita kiinnostavat maailman halutuimmat ja kalleimmat viinit niin nautittuina kuin keräilyn ja sijoittamisen kohteina.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Readme.fi
Tekijä Nuikki, Pekka
Kääntäjä Kukkavaara, Seita
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 267
ISBN 9789523210684
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8350416
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat alkoholijuomat, hinnat, huutokauppa, keräily, laatu, laatuluokitukset, markkinat (taloustiede), sijoitus, tietokirjallisuus, valmistus, viininviljely, viinit, Juomat
Alanimike 8350416

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: In Vino veritas

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot