Ikkunoita erilaisiin elämäntilanteisiin -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

26,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 160

Lisätiedot

Kirja avaa ikkunoita erilaisiin elämäntilanteisiin. Teksteistä avautuu näkymiä muun muassa kahden kulttuurin avioliittoon, adoptio- ja sijaisvanhemmuuteen, perheettömän elämään, lapsen kuoleman kohtaamiseen ja päihderiippuvaisen ja hänen läheisen elämään. Erilaisissa elämänvaiheissa eteen nousee usein suuria kysymyksiä, kun elämänpolku saatta olla mutkaista ja kivistä. Luottamus Jumalan huolenpitoon ja usko, joka elää arjessakin, kantavat myös vaikeissa tilanteissa. Kirjan lopussa on kahdeksan kirjoitusta, jotka antavat näkökulmia ihmissuhteiden vaalimiseen ja rakentavaan kanssakäymiseen. Kirjoituksissa käsitellään esimerkikisi ihmissuhteiden rakentumista, vaikean persoonan kohtaamista ja kiusaamista.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja avaa ikkunoita erilaisiin elämäntilanteisiin. Teksteistä avautuu näkymiä muun muassa kahden kulttuurin avioliittoon, adoptio- ja sijaisvanhemmuuteen, perheettömän elämään, lapsen kuoleman kohtaamiseen ja päihderiippuvaisen ja hänen läheisen elämään. Erilaisissa elämänvaiheissa eteen nousee usein suuria kysymyksiä, kun elämänpolku saatta olla mutkaista ja kivistä. Luottamus Jumalan huolenpitoon ja usko, joka elää arjessakin, kantavat myös vaikeissa tilanteissa. Kirjan lopussa on kahdeksan kirjoitusta, jotka antavat näkökulmia ihmissuhteiden vaalimiseen ja rakentavaan kanssakäymiseen. Kirjoituksissa käsitellään esimerkikisi ihmissuhteiden rakentumista, vaikean persoonan kohtaamista ja kiusaamista.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Suomen rauhanyhdistysten keskusyhdistys
Kuvittaja Luokkanen-Pylvänäinen, Elise
Toimittaja Illikainen, Anna - Lohi, Olli
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1458-977X
Sivumäärä 160
ISBN 9789518432442
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8340699
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ihmissuhteet, kriisit, läheiset, omaishoito, parisuhde, perhe, sosiaalinen tuki, tietokirjallisuus, usko, uskonnollisuus, vanhemmuus, ystävyys, Käytänöllinen teologia
Alanimike 8340699

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ikkunoita erilaisiin elämäntilanteisiin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot