Ihmisen tapa oppia - Reijo A. Kauppila

johdatus sosiokonstruktiiviseen oppimiskäsitykseen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

45,05 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kauppila, Reijo A.
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 207

Lisätiedot

Uudessa kirjassaan Kauppila tuo esiin vuorovaikutuksen ja sosiaalisten suhteiden merkityksen oppimisessa. Taustalla on sosiokonstruktiivinen oppimiskäsitys, jonka mukaan oppiminen rakennetaan vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Oppiminen nähdään laaja-alaisena prosessina, johon kuuluvat mm. itseohjautuvuus, yhteistyö, sosiaalisaatioprosessi, identiteetin kehitys ja arvopäämäärien hahmottaminen. Kirjan teemoja ovat mm. koulu sosiaalisena järjestelmänä, motivointi, sosiaalinen vuorovaikutus oppimisessa sekä sosiokonstruktiiviset työtavat opetuksessa. Teos on käytännönläheinen apuväline opetustyöhön ja sen suunnitteluun. Se tarjoaa hyödyllistä tietoa niin opiskelijoille kuin opettajille ja soveltuu oppikirjaksi kasvatustieteen opintoihin, opettajankoulutukseen ja täydennyskoulutukseen.

Lisätiedot

Kuvaus Uudessa kirjassaan Kauppila tuo esiin vuorovaikutuksen ja sosiaalisten suhteiden merkityksen oppimisessa. Taustalla on sosiokonstruktiivinen oppimiskäsitys, jonka mukaan oppiminen rakennetaan vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Oppiminen nähdään laaja-alaisena prosessina, johon kuuluvat mm. itseohjautuvuus, yhteistyö, sosiaalisaatioprosessi, identiteetin kehitys ja arvopäämäärien hahmottaminen. Kirjan teemoja ovat mm. koulu sosiaalisena järjestelmänä, motivointi, sosiaalinen vuorovaikutus oppimisessa sekä sosiokonstruktiiviset työtavat opetuksessa. Teos on käytännönläheinen apuväline opetustyöhön ja sen suunnitteluun. Se tarjoaa hyödyllistä tietoa niin opiskelijoille kuin opettajille ja soveltuu oppikirjaksi kasvatustieteen opintoihin, opettajankoulutukseen ja täydennyskoulutukseen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Kauppila, Reijo A.
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 207
ISBN 9789524511704
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8466055
Asiasanat K-kirjat, motivointi, opetusmenetelmät, oppiminen, oppimiskäsitykset, sosiaalinen konstruktivismi, sosiaalinen vuorovaikutus, vuorovaikutus, yhteistoiminnallisuus, K-kirja Oppimisen psykologia
Alanimike 8466055

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ihmisen tapa oppia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot