Ihmisen sukupuolinen olemus - Pekka Ervast

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Ervast, Pekka
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 68

Lisätiedot

Pekka Ervast piti vuosijuhlilla 24. - 27.6 1915 Mikkelissä luentosarjan, joista nyt julkaistaan kaikki saatavilla olevat. Hän kirjoitti Tietäjä-aikakauskirjassaan: "Heti vuosikokouksen päätyttyä pidin yhdeksän luentoa ja yhden kysymyskokouksen käsittävän sarjan aineesta "ihmisen sukupuolinen olemus". En ole ennen puhunut asiasta tällä tyhjentävällä tavalla. Kerroin niistä monissa kohdin hämmästyttävistä tuloksista, joihin tutkimuksissani sekä tieteellisissä että salatieteellisissä olen tullut, ja jos toisessa kuulijassa sain sydämen kiitollisesta riemusta sykkimään, vaikuttivat sanani ehkä toiseen pelottavasti ja lamauttavasti. Siihen en voinut mitään. Koetin esittää totuutta semmoisena kuin sen olen nähnyt, ja totuus on kaksiteräinen miekka. Toivon hartaasti, että pian voisin julkaista asiasta kirjan" Luennoissa esitellään mm. kaikki sukupuolielämän poikkeavuudet, tässä ajassa pinnalla olevaa homoseksuaalisuutta unohtamatta, ja kuvataan ihmisen sukupuolitoiminnan kehittymistä eri juurirotujen aikana tulevaisuuden ihmiskuntaan saakka. Ervastin mukaan sukuvietti on luonnollinen, kun se herättää hellyyttä ja sairaalloinen, kun siihen sekoittuu julmuutta. Meidän pitäisikin pidättyvyyden sijasta keskittyä julmuuden poistamiseen luonteestamme. Sukupuolielämä ei ole vain suvunjatkamista varten vaan siksi, että oppisimme rakastamaan.

Lisätiedot

Kuvaus Pekka Ervast piti vuosijuhlilla 24. - 27.6 1915 Mikkelissä luentosarjan, joista nyt julkaistaan kaikki saatavilla olevat. Hän kirjoitti Tietäjä-aikakauskirjassaan: "Heti vuosikokouksen päätyttyä pidin yhdeksän luentoa ja yhden kysymyskokouksen käsittävän sarjan aineesta "ihmisen sukupuolinen olemus". En ole ennen puhunut asiasta tällä tyhjentävällä tavalla. Kerroin niistä monissa kohdin hämmästyttävistä tuloksista, joihin tutkimuksissani sekä tieteellisissä että salatieteellisissä olen tullut, ja jos toisessa kuulijassa sain sydämen kiitollisesta riemusta sykkimään, vaikuttivat sanani ehkä toiseen pelottavasti ja lamauttavasti. Siihen en voinut mitään. Koetin esittää totuutta semmoisena kuin sen olen nähnyt, ja totuus on kaksiteräinen miekka. Toivon hartaasti, että pian voisin julkaista asiasta kirjan" Luennoissa esitellään mm. kaikki sukupuolielämän poikkeavuudet, tässä ajassa pinnalla olevaa homoseksuaalisuutta unohtamatta, ja kuvataan ihmisen sukupuolitoiminnan kehittymistä eri juurirotujen aikana tulevaisuuden ihmiskuntaan saakka. Ervastin mukaan sukuvietti on luonnollinen, kun se herättää hellyyttä ja sairaalloinen, kun siihen sekoittuu julmuutta. Meidän pitäisikin pidättyvyyden sijasta keskittyä julmuuden poistamiseen luonteestamme. Sukupuolielämä ei ole vain suvunjatkamista varten vaan siksi, että oppisimme rakastamaan.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Aatma
Tekijä Ervast, Pekka
Toimittaja Aalto, Pirjo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 68
ISBN 9789518995190
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8341517
Asiasanat hermosto, kristosofia, seksuaalinen käyttäytyminen, seksuaaliset poikkeavuudet, seksuaalisuus, sukupuolielämä, teosofia, tietokirjallisuus, Teosofia
Alanimike 8341517

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ihmisen sukupuolinen olemus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot