Ihmisen huuto - Jukka Paarma

kärsimyksestä, toivosta ja lähimmäisyydestä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Paarma, Jukka
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 262

Lisätiedot

Evankelisluterilaisen kirkon arkkipiispalla on aitiopaikka seurata yhteiskuntamme kehitystä ja tavallisen suomalaisen elämänmenoa. Jukka Paarma on ollut arkkipiispana vuodesta 1998 alkaen. Hänen virkakautensa aikana monet muutokset ja arvokysymykset ovat ravistelleet suomalaista yhteiskuntaa: esille ovat nousseet elämän pirstaloituminen, uskonnollisen kentän muutokset, eettiset ja moraaliset kysymykset, talouden ylä- ja alamäet sekä ennen kaikkea yksityisen ihmisen hätä. Kirkon tehtävä on vastata ihmisen huutoon ja puolustaa jokaisen ihmisen arvoa ja arvokkuutta. Arkkipiispa Jukka Paarma pohtii teoksessaan myös teemoja, joihin häneltä on viran puolesta kyselty kannanottoa, mutta joiden syvälliseen kohtaamiseen päivänkohtaisessa, nopeasti etenevässä mediakäsittelyssä ei ole ollut mahdollisuutta. Jukka Paarma on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon arkkipiispa ja teologian tohtori.

Lisätiedot

Kuvaus Evankelisluterilaisen kirkon arkkipiispalla on aitiopaikka seurata yhteiskuntamme kehitystä ja tavallisen suomalaisen elämänmenoa. Jukka Paarma on ollut arkkipiispana vuodesta 1998 alkaen. Hänen virkakautensa aikana monet muutokset ja arvokysymykset ovat ravistelleet suomalaista yhteiskuntaa: esille ovat nousseet elämän pirstaloituminen, uskonnollisen kentän muutokset, eettiset ja moraaliset kysymykset, talouden ylä- ja alamäet sekä ennen kaikkea yksityisen ihmisen hätä. Kirkon tehtävä on vastata ihmisen huutoon ja puolustaa jokaisen ihmisen arvoa ja arvokkuutta. Arkkipiispa Jukka Paarma pohtii teoksessaan myös teemoja, joihin häneltä on viran puolesta kyselty kannanottoa, mutta joiden syvälliseen kohtaamiseen päivänkohtaisessa, nopeasti etenevässä mediakäsittelyssä ei ole ollut mahdollisuutta. Jukka Paarma on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon arkkipiispa ja teologian tohtori.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Paarma, Jukka
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 262
ISBN 9789516079946
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 1
Tilausnumero 10893501
Asiasanat ihmisyys, kristillinen etiikka, kristinusko, kärsimys, lähimmäisenrakkaus, oikeudenmukaisuus, tietokirjallisuus, toivo, uskonnonfilosofia, Uskonnonfilosofia
Alanimike 10893501

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ihmisen huuto

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot