Ihmisen elämänkaari - Mathias Wais

aikuiselämän kriisit ja kehitysmahdollisuudet

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Wais, Mathias
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2006
  • Sivut: 356

Lisätiedot

Psykologi Mathias Wais on toiminut pitkään käytännön elämänkaarineuvontatyössä, joka on lasten, nuorten ja aikuisten kehitysneuvontaa olematta psykoterapiaa. Kirja on syntynyt tämän työn kokemuksista ja se sisältää runsaasti esimerkkitapauksia. Tarkoituksena on auttaa kehittämään aktiivista suhdetta omaan elämändynamiikkaan ja antamaan herätteitä itsekasvatuksen ja elämänhallinnan tueksi. Kirjoittaja kuvaa lisäksi elämänkaaren kehityksen yleisiä lainalaisuuksia, kuten seitsen- ja viisivuotisrytmejä sekä poikkeamia normaalista kehitysdynamiikasta. Miehen ja naisen tilannetta tarkastellaan parisuhteen ja avioliiton sekä perheen ja työn näkökulmasta. Yksinhuoltajan ja uusperheen elämäntilannetta käsitellään myös, samoin murrosikää ja erityisesti naisen muuttuvaa roolia lasten kasvaessa.

Lisätiedot

Kuvaus Psykologi Mathias Wais on toiminut pitkään käytännön elämänkaarineuvontatyössä, joka on lasten, nuorten ja aikuisten kehitysneuvontaa olematta psykoterapiaa. Kirja on syntynyt tämän työn kokemuksista ja se sisältää runsaasti esimerkkitapauksia. Tarkoituksena on auttaa kehittämään aktiivista suhdetta omaan elämändynamiikkaan ja antamaan herätteitä itsekasvatuksen ja elämänhallinnan tueksi. Kirjoittaja kuvaa lisäksi elämänkaaren kehityksen yleisiä lainalaisuuksia, kuten seitsen- ja viisivuotisrytmejä sekä poikkeamia normaalista kehitysdynamiikasta. Miehen ja naisen tilannetta tarkastellaan parisuhteen ja avioliiton sekä perheen ja työn näkökulmasta. Yksinhuoltajan ja uusperheen elämäntilannetta käsitellään myös, samoin murrosikää ja erityisesti naisen muuttuvaa roolia lasten kasvaessa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Suomen antroposofinen liitto
Tekijä Wais, Mathias
Kääntäjä Kiefer, Annikki - Eklund-Schöpper, Anja - Tuomola, Eeva
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 356
ISBN 9518927936
Ilmestymisvuosi 2006
Alkuteos Biographie-Arbeit
Painos 1
Tilausnumero 10195105
Asiasanat aikuiset, aikuisuus, antroposofia, avioliitto, elämänhallinta, elämänkaari, elämäntaito, henkinen kasvu, ihmissuhteet, itsekasvatus, karma, kriisit, miehet, minä, naiset, parisuhde, perhe, seksuaalisuus, tietokirjallisuus, yksilöllisyys, Aikuisiän ja van
Alanimike 10195105

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ihmisen elämänkaari

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot