Ihme pääsiäinen - Marjo Nygård

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Nygård, Marjo
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 126

Lisätiedot

Suuri lasten pääsiäiskirja tarjoaa tarinoita, tekemistä ja tietoa pääsiäisen aikaan. Kehyskertomuksessa eletään kevättä laskiaisesta helluntaihin päiväkoti-ikäisten Väinön, Siirin ja Mesutin kanssa. Tarinan lomassa kulkee pääsiäisen teemoihin liittyviä tieto- ja puuhalaatikoita sekä uudelleen kerrottuja raamatunkertomuksia ja niihin liittyviä värityskuvia. Mukana on myös erilaisia ja eripituisia projekteja, kuten pääsiäiskalenterin tai -puutarhan rakentaminen. Ihme pääsiäinen on pääsiäisenajan runsaudensarvi lapsiryhmille ja koteihin. Tarinaosuudet ovat lasten kirjailija, lapsityönohjaaja Satu Reinikaisen käsialaa, ja raikkaasta kuvituksesta vastaa Marjo Nygård.

Lisätiedot

Kuvaus Suuri lasten pääsiäiskirja tarjoaa tarinoita, tekemistä ja tietoa pääsiäisen aikaan. Kehyskertomuksessa eletään kevättä laskiaisesta helluntaihin päiväkoti-ikäisten Väinön, Siirin ja Mesutin kanssa. Tarinan lomassa kulkee pääsiäisen teemoihin liittyviä tieto- ja puuhalaatikoita sekä uudelleen kerrottuja raamatunkertomuksia ja niihin liittyviä värityskuvia. Mukana on myös erilaisia ja eripituisia projekteja, kuten pääsiäiskalenterin tai -puutarhan rakentaminen. Ihme pääsiäinen on pääsiäisenajan runsaudensarvi lapsiryhmille ja koteihin. Tarinaosuudet ovat lasten kirjailija, lapsityönohjaaja Satu Reinikaisen käsialaa, ja raikkaasta kuvituksesta vastaa Marjo Nygård.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Lasten Keskus
Tekijä Nygård, Marjo
Toimittaja Reinikainen, Satu
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 126
ISBN 9789516279490
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8338675
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat juhlaperinne, kirkolliset juhlat, laskiainen, paastonaika, pääsiäinen, raamatunkertomukset, tapakulttuuri, tietokirjallisuus, Sakraalitelologia
Alanimike 8338675

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ihme pääsiäinen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot