Ihastuttavat, vihastuttavat tunteet - Marja Kokkonen

opi tunteiden säätelyn taito

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

39,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kokkonen, Marja
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 172

Lisätiedot

Harva meistä haluaa elää niin, että "ei tunnu missään". Tunteita voi oppia säätelemään niin, että myönteiset tunteet vahvistuvat ja kielteiset laimentuvat tai vaihtuvat helpommin siedettäviin tunteisiin. Tunteiden säätelyn pohja rakentuu ihmisen elämänkaaren alkutaipaleella. Lapsuus- ja nuoruusvuosina keskeistä on stressaavan voimakkaaksi koettujen tunteiden hillitseminen ja tunteista voimansa saavan itseen tai toisiin ihmisiin kohdistuvan vahingollisen käyttäytymisen hallitseminen. Aikuisena tunteiden säätelyn haasteet liittyvät erityisesti työelämään, parisuhteeseen ja hyvinvointiin. Eri-ikäisten ihmisten kanssa käytyihin keskusteluihin ja kirjoitettuihin kirjeisiin pohjautuvien kuvausten kuljettamana tämä kirja tutustuttaa lukijansa ihmiselämän kannalta merkittäviin tunteiden säätelyn näyttämöihin. Kirja johdattaa oivalluksiin, joiden avulla on helppo saavuttaa tasapainoinen tunne-elämä sekä tukea muita sen saavuttamisessa.

Lisätiedot

Kuvaus Harva meistä haluaa elää niin, että "ei tunnu missään". Tunteita voi oppia säätelemään niin, että myönteiset tunteet vahvistuvat ja kielteiset laimentuvat tai vaihtuvat helpommin siedettäviin tunteisiin. Tunteiden säätelyn pohja rakentuu ihmisen elämänkaaren alkutaipaleella. Lapsuus- ja nuoruusvuosina keskeistä on stressaavan voimakkaaksi koettujen tunteiden hillitseminen ja tunteista voimansa saavan itseen tai toisiin ihmisiin kohdistuvan vahingollisen käyttäytymisen hallitseminen. Aikuisena tunteiden säätelyn haasteet liittyvät erityisesti työelämään, parisuhteeseen ja hyvinvointiin. Eri-ikäisten ihmisten kanssa käytyihin keskusteluihin ja kirjoitettuihin kirjeisiin pohjautuvien kuvausten kuljettamana tämä kirja tutustuttaa lukijansa ihmiselämän kannalta merkittäviin tunteiden säätelyn näyttämöihin. Kirja johdattaa oivalluksiin, joiden avulla on helppo saavuttaa tasapainoinen tunne-elämä sekä tukea muita sen saavuttamisessa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Kokkonen, Marja
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 172
ISBN 9789524514644
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 1
Tilausnumero 20571550
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ikäkaudet, käyttäytyminen, säätely, tietokirjallisuus, tunne-elämä, tunne-elämän kehitys, tunneäly, tunteet, Tunne- ja tahtotoiminnot
Alanimike 20571550

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ihastuttavat, vihastuttavat tunteet

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot