Ideoi ja onnistu! - Kari Penttilä

tehtäviä ongelmanratkaisutaitojen kehittämiseksi

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

41,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Penttilä, Kari
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 94

Lisätiedot

Kirjan monipuoliset tehtävät kehittävät oppilaiden luovaa ajattelua ja ongelmanratkaisukykyä, kasvattavat kykyä työskennellä ryhmässä ja tarjoavat onnistumisen iloa tukien itsetuntoa. Tehtävät sopivat myös ryhmäyttämiseen. Kirjan tehtävien yhteydessä on vinkkejä, joiden avulla tehtäviä voi soveltaa taitotason mukaisesti. Tehtäviin voidaan yhdistää myös perustietojen ja -taitojen opettelua, kuten arvioimista, erilaisia matematiikkaharjoitteita, kirjoittamista ja vuorovaikutustaitojen oppimista. Kirja on suunnattu paitsi opettajille myös esimerkiksi taitoainekerhoihin, aamu- ja iltapäivätoimintaan, leireille, virkistyspäiville ja perheiden yhteiseen ajanviettoon.

Lisätiedot

Kuvaus Kirjan monipuoliset tehtävät kehittävät oppilaiden luovaa ajattelua ja ongelmanratkaisukykyä, kasvattavat kykyä työskennellä ryhmässä ja tarjoavat onnistumisen iloa tukien itsetuntoa. Tehtävät sopivat myös ryhmäyttämiseen. Kirjan tehtävien yhteydessä on vinkkejä, joiden avulla tehtäviä voi soveltaa taitotason mukaisesti. Tehtäviin voidaan yhdistää myös perustietojen ja -taitojen opettelua, kuten arvioimista, erilaisia matematiikkaharjoitteita, kirjoittamista ja vuorovaikutustaitojen oppimista. Kirja on suunnattu paitsi opettajille myös esimerkiksi taitoainekerhoihin, aamu- ja iltapäivätoimintaan, leireille, virkistyspäiville ja perheiden yhteiseen ajanviettoon.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Penttilä, Kari
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 94
ISBN 9789524516105
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8350878
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ideointi, kädentaidot, luova toiminta, luovuus, ongelmanratkaisu, ryhmätyö, tehtävät, tietokirjallisuus, yksilö, Pelit Leikit Keräily
Alanimike 8350878

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ideoi ja onnistu!

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot