Icehearts - Ilkka Turkka

joukkue kasvun tukena

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Turkka, Ilkka - Turkka, Ville
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 129

Lisätiedot

Tässä kirjassa kerrotaan, miten joukkueurheilun avulla voidaan ehkäistä syrjäytymistä sekä lisätä tasa-arvoa ja hyvinvointia. Tavoitteisiin päästäkseen kasvattajavalmentajat antavat omat tukiverkostonsa lasten ja nuorten käyttöön. Icehearts-toimintamallista saavat ideoita kaikki lasten ja nuorten parissa työskentelevät ja uusia ennaltaehkäisevän työn malleja pohtivat. Kirja on mielenkiintoista luettavaa kaikille lasten puolesta puhuville. Osa kirjan tuotosta lahjoitetaan Vantaan Icehearts ry:n tukemiseen.

Lisätiedot

Kuvaus Tässä kirjassa kerrotaan, miten joukkueurheilun avulla voidaan ehkäistä syrjäytymistä sekä lisätä tasa-arvoa ja hyvinvointia. Tavoitteisiin päästäkseen kasvattajavalmentajat antavat omat tukiverkostonsa lasten ja nuorten käyttöön. Icehearts-toimintamallista saavat ideoita kaikki lasten ja nuorten parissa työskentelevät ja uusia ennaltaehkäisevän työn malleja pohtivat. Kirja on mielenkiintoista luettavaa kaikille lasten puolesta puhuville. Osa kirjan tuotosta lahjoitetaan Vantaan Icehearts ry:n tukemiseen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Turkka, Ilkka - Turkka, Ville
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 129
ISBN 9789524511964
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 10764165
Asiasanat ennaltaehkäisy, joukkueet (urheilu), joukkueurheilu, kasvatus, lapset, nuoret, sitoutuminen, syrjäytyminen, tietokirjallisuus, tukihenkilöt, valmentajat, varhainen puuttuminen, yhdenvertaisuus, yhteenkuuluvuus, Lasten ja nuorten huolto ja su
Alanimike 10764165

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Icehearts

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot