Hyvinvointivaltion moderneja klassikoita -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

52,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 353

Lisätiedot

Tässä teoksessa tarkastellaan yleisiä hyvinvointivaltiota ja sosiaalipolitiikkaa käsitteleviä teorioita. Tavoitteena on rakentaa siltoja hyvinvointivaltion tutkimuksessa usein sovellettujen teoreettisten mallien ja konkreettisen suomalaisen hyvinvointivaltiotutkimuksen välille. Alan arvostettujen asiantuntijoiden ja tutkijoiden tuottama artikkelikokoelma jakaantuu neljään osaan, joiden teemoina ovat yleiset yhteiskuntateoriat, hyvinvointivaltion aikalaisdiagnostikka, eriarvoisuus suomalaisessa yhteiskunnassa sekä hyvinvointivaltion uudet politiikat. Hyvinvointivaltion moderneja klassikoita - Suomen mallia analysoimassa on kauttaaltaan uudistettu laitos Yliopistopainon vuonna 2005 julkaisemasta ja Juho Saaren toimittamasta samannimisestä teoksesta.

Lisätiedot

Kuvaus Tässä teoksessa tarkastellaan yleisiä hyvinvointivaltiota ja sosiaalipolitiikkaa käsitteleviä teorioita. Tavoitteena on rakentaa siltoja hyvinvointivaltion tutkimuksessa usein sovellettujen teoreettisten mallien ja konkreettisen suomalaisen hyvinvointivaltiotutkimuksen välille. Alan arvostettujen asiantuntijoiden ja tutkijoiden tuottama artikkelikokoelma jakaantuu neljään osaan, joiden teemoina ovat yleiset yhteiskuntateoriat, hyvinvointivaltion aikalaisdiagnostikka, eriarvoisuus suomalaisessa yhteiskunnassa sekä hyvinvointivaltion uudet politiikat. Hyvinvointivaltion moderneja klassikoita - Suomen mallia analysoimassa on kauttaaltaan uudistettu laitos Yliopistopainon vuonna 2005 julkaisemasta ja Juho Saaren toimittamasta samannimisestä teoksesta.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Diakonia-ammattikorkeakoulu
Toimittaja Saari, Juho - Taipale, Sakari - Kainulainen, Sakari
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1455-9919
Sivumäärä 353
ISBN 9789524931939
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8352075
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat eriarvoisuus, hyvinvointi, hyvinvointipolitiikka, hyvinvointivaltio, institutionalismi, kansalaisuus, modernisaatio, oikeudenmukaisuus, riskiyhteiskunta, sosiaalipolitiikka, sosiaaliset oikeudet, Suomi, teoriat, terveyserot, tietokirjallisuus, tietoyhtei
Alanimike 8352075

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hyvinvointivaltion moderneja klassikoita

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot