Hyvinvointivaltion kulttuurintutkimus -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 310

Lisätiedot

Hyvinvointivaltion ja sosiaalipolitiikan tutkimuksessa on keskusteltu kulttuurinäkökulman tarpeellisuudesta. Käsillä oleva Hyvinvointivaltion kulttuurintutkimus -teos osallistuu näihin keskusteluihin. Kirja kiinnittää huomion hyvinvointivaltiota koskevien käsitysten historiallisuuteen, nykyhetkeen, moninaisuuteen, ristiriitaisuuteen sekä tarkastelee Suomea näistä näkökulmista. Kirjassa pohditaan, miten hyvinvointivaltio on ymmärretty Suomessa, millaisten kulttuuristen ja poliittisten ajattelutapojen varaan se rakentuu ja miten sen tulevaisuuden suunnista kamppaillaan. Kirja pyrkii rikkomaan mielikuvia hyvinvointivaltiosta yhtenäisenä kokonaisuutena tai ilmiönä, joka liittyy pelkästään viralliseen politiikkaan.

Lisätiedot

Kuvaus Hyvinvointivaltion ja sosiaalipolitiikan tutkimuksessa on keskusteltu kulttuurinäkökulman tarpeellisuudesta. Käsillä oleva Hyvinvointivaltion kulttuurintutkimus -teos osallistuu näihin keskusteluihin. Kirja kiinnittää huomion hyvinvointivaltiota koskevien käsitysten historiallisuuteen, nykyhetkeen, moninaisuuteen, ristiriitaisuuteen sekä tarkastelee Suomea näistä näkökulmista. Kirjassa pohditaan, miten hyvinvointivaltio on ymmärretty Suomessa, millaisten kulttuuristen ja poliittisten ajattelutapojen varaan se rakentuu ja miten sen tulevaisuuden suunnista kamppaillaan. Kirja pyrkii rikkomaan mielikuvia hyvinvointivaltiosta yhtenäisenä kokonaisuutena tai ilmiönä, joka liittyy pelkästään viralliseen politiikkaan.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapland University Press
Toimittaja Autto, Janne - Nygård, Mikael
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 310
ISBN 9789523109865
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8349745
Asiasanat diskurssi, hyvinvointipolitiikka, hyvinvointivaltio, kulttuurintutkimus, sosiaalipolitiikka, terveyspolitiikka, tietokirjallisuus, yhteiskuntapolitiikka, Yleinen yhteiskuntatiede
Alanimike 8349745

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hyvinvointivaltion kulttuurintutkimus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot