Hyvää mieltä hevosesta eli miten elää hevosen kanssa - Erkki Wuolijoki

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Wuolijoki, Erkki
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 245

Lisätiedot

Hevonen on pohjim miltaan sama eläin nyt kuin tuhansia vuosia sitten. Samat vaistot ohjaavat sitä edelleen petoeläimiä pakoon ja lauman luokse. Hyvää mieltä hevosesta kertoo hevosen alkuhistoriasta ja perehdyttää siihen, miten hevonen jalostui ihmisen apulaiseksi ja toveriksi. Tuloksena oli erilaisia hevosrotuja erilaisiin tarkoituksiin. Esimerkkeinä ovat mm. preussilainen trakehner ja suomenhevonen, joista on kehittynyt laadukkaita ratsuja omissa lajeissaan. Kirjassa käsitellään myös suomalaista ratsastuksen opetusta, ratsastusseurojen toimintaa ja oman hevosen omistamisen iloja ja haasteita. Ratsusta on paljon iloa erilaisissa harrasteissa niin maastossa, vaelluksilla, näytöksissä kuin kilpailuissakin. Runsaasti ja laadukkaasti kuvitetussa teoksessa on myös tositarinoita hevosten älykkyydestä ja uskollisuudesta. Kirjoittaja on ratsastanut aktiivisesti vuosikymmeniä. Hän on Helsingin Ratsastajat ry:n valtuuskunnan puheenjohtaja ja filosofian tohtori pääaineenaan fysiologinen eläintiede.

Lisätiedot

Kuvaus Hevonen on pohjim miltaan sama eläin nyt kuin tuhansia vuosia sitten. Samat vaistot ohjaavat sitä edelleen petoeläimiä pakoon ja lauman luokse. Hyvää mieltä hevosesta kertoo hevosen alkuhistoriasta ja perehdyttää siihen, miten hevonen jalostui ihmisen apulaiseksi ja toveriksi. Tuloksena oli erilaisia hevosrotuja erilaisiin tarkoituksiin. Esimerkkeinä ovat mm. preussilainen trakehner ja suomenhevonen, joista on kehittynyt laadukkaita ratsuja omissa lajeissaan. Kirjassa käsitellään myös suomalaista ratsastuksen opetusta, ratsastusseurojen toimintaa ja oman hevosen omistamisen iloja ja haasteita. Ratsusta on paljon iloa erilaisissa harrasteissa niin maastossa, vaelluksilla, näytöksissä kuin kilpailuissakin. Runsaasti ja laadukkaasti kuvitetussa teoksessa on myös tositarinoita hevosten älykkyydestä ja uskollisuudesta. Kirjoittaja on ratsastanut aktiivisesti vuosikymmeniä. Hän on Helsingin Ratsastajat ry:n valtuuskunnan puheenjohtaja ja filosofian tohtori pääaineenaan fysiologinen eläintiede.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alfamer
Tekijä Wuolijoki, Erkki
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 245
ISBN 9789524722711
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8351159
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat anatomia, hevonen, hevosenhoito, historia, koulutus, käyttäytyminen, ratsastus, tietokirjallisuus, Hevosurheilu Ratsastus
Alanimike 8351159

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Hyvää mieltä hevosesta eli miten elää hevosen kanssa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot