Huuto! -

lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 238

Lisätiedot

Vahvimmat sanelevat ehdot, eikä pieni ääni tule kuuluville. Huuto! on pamfletti, huuto sivistyksen ja lastemme sekä nuortemme hyvinvoinnin puolesta. Moniääninen teos luo kuvaa arjesta, jossa lapset ja nuoret elävät tässä ristiriitaisten keskustelujen maassa. Kirjan kirjoittajat kysyvät muun muassa, miten olemme kyenneet luomaan hyvinvointivaltion, mutta emme kykene pitämään sitä yllä. Mihin rahat oikeastaan valuvat? Miksi aika ei enää riitä, ja miksi tarvitaan aina uusia asiantuntijoita? Kirjoittajat antavat myös viitteitä toimenpiteistä, joihin meidän on tartuttava voidaksemme paremmin tulevaisuudessa. Artikkelit perustuvat sekä kirjoittajien omaan käytännön kokemukseen että vahvaan teoreettiseen pohjaan. Kokemuksia ja tietoja kirjoittajat ovat hankkineet niin ruohonjuuritasolta arjen kasvatuksen maailmoista kuin toimimalla hallinnon ja tieteen maailmoissa. Yhteistä heille on se, että he uskaltavat sanoa, ajatella, kirjoittaa ja ottaa kantaa. Huoli, huuto nuorten hyvinvoinnin puolesta kuuluu meille jokaiselle. Viisimiljoonaisella kansalla ei ole varaa hukata yhtään nuorta.

Lisätiedot

Kuvaus Vahvimmat sanelevat ehdot, eikä pieni ääni tule kuuluville. Huuto! on pamfletti, huuto sivistyksen ja lastemme sekä nuortemme hyvinvoinnin puolesta. Moniääninen teos luo kuvaa arjesta, jossa lapset ja nuoret elävät tässä ristiriitaisten keskustelujen maassa. Kirjan kirjoittajat kysyvät muun muassa, miten olemme kyenneet luomaan hyvinvointivaltion, mutta emme kykene pitämään sitä yllä. Mihin rahat oikeastaan valuvat? Miksi aika ei enää riitä, ja miksi tarvitaan aina uusia asiantuntijoita? Kirjoittajat antavat myös viitteitä toimenpiteistä, joihin meidän on tartuttava voidaksemme paremmin tulevaisuudessa. Artikkelit perustuvat sekä kirjoittajien omaan käytännön kokemukseen että vahvaan teoreettiseen pohjaan. Kokemuksia ja tietoja kirjoittajat ovat hankkineet niin ruohonjuuritasolta arjen kasvatuksen maailmoista kuin toimimalla hallinnon ja tieteen maailmoissa. Yhteistä heille on se, että he uskaltavat sanoa, ajatella, kirjoittaa ja ottaa kantaa. Huoli, huuto nuorten hyvinvoinnin puolesta kuuluu meille jokaiselle. Viisimiljoonaisella kansalla ei ole varaa hukata yhtään nuorta.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Hamarus, Päivi - Kanervio, Pekka - Landen, Laila - Pulkkinen, Seppo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 238
ISBN 9789524516235
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8350880
Asiasanat arkielämä, ehkäisy, elämismaailma, henkinen hyvinvointi, henkinen pahoinvointi, hyvinvointi, kehittäminen, kiusaaminen, koululaitos, koulunkäynti, lapset, nuoret, ongelmapelaaminen, opettaja-oppilassuhde, oppilaanohjaus, perhesuhteet, perhetausta, päihde
Alanimike 8350880

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Huuto!

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot